کد خبر: ۶۴۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۵ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 01
شفا آنلاین>سلامت>روانشناسی>خانمی ۳۰ ساله‌ام. شوهرم بتازگی گوشی جدیدی خریده. رابطه‌مان با هم تقریباً خوب است ولی او هیچ‌وقت روی گوشی‌اش رمز نمی‌گذاشت و الآن رمز گذاشته است. دارم به او شک می‌کنم.
به گزارش شفا آنلاین ،خانمی ۳۰ ساله‌ام. شوهرم بتازگی گوشی جدیدی خریده. رابطه‌مان با هم تقریباً خوب است ولی او هیچ‌وقت روی گوشی‌اش رمز نمی‌گذاشت و الآن رمز گذاشته است. دارم به او شک می‌کنم. آیا باید درباره شکی که پیدا کرده‌ام با او صحبت کنم؟

پاسخ مشاور: به نظر می‌رسد شما به این موضوع به عنوان یک فرضیه می‌نگرید و این نوع نگرش در برخورد با مسائل، خوب است چون مانع از قضاوت و تصمیم‌گیری عجولانه می‌شود. در ادامه نکاتی برای حل مسئله و بهبود شرایط مطرح شده است:

سایر شواهد را بررسی کنید

به رفتارهای همسرتان دقت کنید و از خودتان بپرسید که آیا دلایل دیگری در تأیید این شک وجود دارد؟ اگر دلایل دیگری وجود ندارد به این معناست که شک شما بی‌مورد بوده و احتمالاً رمزگذاری روی گوشی تلفن همراه (با توجه به اینکه بتازگی این گوشی را خریده است)، نوعی رفتار تملک‌گرایانه و امری طبیعی است، یا این‌که شاید برای حفظ گوشی از دسترسی همکارانش روی آن رمز گذاشته شده است. بنابراین بهتر است به همسرتان فرصت دهید. همچنین می‌توانید، شواهدی از تجربیات گذشته را به یاد آورید که شک شما را رد می‌کند تا احساس اطمینان خاطر در شما تقویت شود.

از کنترل مستقیم پرهیز کنید

سعی کنید محیط خانوادگیتان شاد و بانشاط باشد اما در این بین چشمانتان را باز نگه دارید و مراقب تمام جوانب باشید. از خودتان بپرسید آیا این رفتار همسرتان واکنشی در برابر رفتارهای شماست؟

بی‌گدار به آب نزنید و مراقب رفتارهایتان باشید تا این حس که مدام در حال کنترل کردنش هستید، در همسرتان ایجاد نشود و به آثار منفی بی‌اعتمادی و شکاف در رابطه‌تان توجه کنید.

علت را از همسرتان جویا شوید

ابتدا به همسرتان تأکید کنید که به وی اعتماد دارید و نمونه‌هایی از گام‌های اعتمادآمیزی را که همسرتان تاکنون برداشته است به وی یادآوری کنید تا دلگرم شود، سپس نگرانی‌هایتان را از این رفتار به صورت واضح و روشن با وی در میان بگذارید؛ یعنی احساس نگرانی خود را از این رفتار خاص همسرتان (گذاشتن رمز)، به زبان آورید. اگر گمان می‌کنید که بیان مستقیم این نگرانی، پیامدهای ناخوشایند و تنش‌زایی دارد، توصیه می‌شود که در نامه‌ای صمیمانه شرایط و احساسات خود را از وقوع این رفتار خاص، برای همسرتان توصیف کنید و در کمال صداقت از وی بخواهید که علت را یا به صورت گفتاری یا نوشتاری برایتان بیان کند.

صمیمیت را در رابطه‌تان افزایش دهید

راه‌های بسیاری برای افزایش صمیمیت وجود دارد؛ برای مثال بدون مناسبت برایش هدیه بخرید یا پیام‌های عاشقانه‌ای را هر صبح برای همسرتان پیامک کنید یا در وسط روز به وی زنگ بزنید تا فقط احوالش را جویا شوید. با این کار، ابزاری را که مایه نگرانی شما شده است به نفع خود تغییر کاربری می‌دهید و زمینه نزدیکی و صمیمیت را در رابطه‌تان فراهم می‌کنید. همچنین اوقاتی را برای گفت‌وگو با همسرتان اختصاص دهید. در این صورت بستر امن و مناسبی برای ابراز احساسات ایجاد می‌شود.
برچسب ها: قضاوت ، مشاور ، مشکوک
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: