شفا آنلاین - قائم مقام بیمارستان لقمان گفت: پس از تورم سرسامآور و نوسانات دلار، مراجعه بیماران به بیمارستانهای دولتی به دلیل مشکلات اقتصادی افزایش یافت که پاسخگویی را سخت کرده است.
به گزارش شفا آنلاین،علی خوشکار با اشاره به اینکه بیمارستان لقمان از طریق هئیت امنایی اداره میشود، اظهار داشت: خوشبختانه بیمارستان لقمان یکی از بیمارستانهای است که در ارائه خدمت به مردم نسبت به بیمارستانهای دیگر موفقتر بوده ولی متاسفانه ما نیز با کمبود نیروی انسانی و بودجه مواجه هستیم به ویژه پس از اینکه تورم سرسامآور افزایش یافت و قیمت دلار نیز دچار نوسانات زیادی شد، نسبت مراجعه به بیمارستانهای دولتی افزایش یافت، بنابراین پاسخگویی کافی را نداریم که باعث نگرانی مسئولان و اعضای هئیت علمی بیمارستان شده است، شاید بالاترین مراجعه به اورژانس بیمارستانی را ما داشته باشیم و در سال 91 نیز حدود 81 هزار مراجعه به اورژانس داشتیم.
وی در پاسخ به این پرسش که بیشترین مراجعات به این بیمارستان در چه مواردی است، افزود: بیشترین علت مراجعه بسیار به اورژانسها به دلیل مشکلات اقتصادی خانوادههای بیبضاعت است که این بیمارستان به صورت مستقیم با آن دست و پنجه میکند ولی در مورد نوع مراجعات نیز بیشترین مسئله درباره بلعیدن مواد سوزاننده به صورت تصادفی یا به قصد خودکشی است که آمار بالایی وجود دارد و جزو معدود بیمارستانی هستیم که به این بیماران ارائه خدمات میدهیم.
خوشکار ادامه داد: بیمارستان لقمان که مساحتی بالغ بر 28 هزار متر مربع و دارای 10 ساختمان مجزا و به صورت مجمعالجزایر است، مسلمأ اداره کردن آن بسیار مشکل بوده و یکی از قدیمیترین بیمارستانهای دانشگاهی کشور به حساب میآید که از سال 1351 در رشتههای مختلف فعالیت کرده و چون از زمان تاسیس این بیمارستان که در گذشته ابتدا یک درمانگاه بود که دکتر لقمان در آن فعالیت داشت و در نهایت آن را وقف کرد. بنابراین بیشتر بیمارانی که دست به خودکشی میزدند و یا کسانی که دچار مسمومیت میشدند به این بیمارستان ارجاع میدهند.
وی گفت که سالانه حدود 200 هزار نفر به این بیمارستان مراجعه میکنند که حدود 80 هزار مراجعه کننده اورژانسی است که تعداد قابل توجهی بالغ بر چندین هزار نفر در سال مسمومیت داریم، به طور مثال کودکی قرصیهایی را بلعیده یا فردی از ظرفی که مواد سمی ریخته شده استفاده کرده است.