به گزارش شفاآنلاین ،این پدیده می تواند سبب حفظ ادرار در مثانه به مدت طولانی شده و محیط را برای رشد باکتری ها فراهم کند. علاوه بر این، این بیماری می تواند سبب وارد آمدن آسیب به عصب شده و کنترل ادرار را بسیار دشوار کند. در نظر گرفتن توصیه های زیر برای جلوگیری از عفونت های دستگاه ادراری و کنترل مثانه می تواند برای شما راه گشا باشد:
- روزانه حداقل 8 لیوان آب بنوشید. مصرف بیشتر آب و ادرار مکرر ، باکتری های موجود در مثانه را کمتر خواهد کرد.
- در صورت امکان یک برنامه زمانی، برای دفع ادرار در نظر بگیرید. به طور مرتب به دستشویی بروید حتی زمانی که احساس پر بودن مثانه را ندارید.
- در هر مرتبه، از تخلیه تمامی ادرار موجود درون مثانه اطمینان حاصل کنید.
- روده خود را نیز مورد بررسی قرار دهید. روده پر می تواند به مثانه فشار وارد کرده و تخلیه کامل را دشوار سازد. پس از دفع مدفوع، یک بار دیگر برای دفع ادرار تلاش کنید تا مثانه کاملا خالی شود.
- عمل تمیز کردن را همیشه از جلو به عقب انجام دهید تا باکتری ها را از ورودی مجاری ادرار و مهبل دور نگه دارید. برخی از پزشکان ممکن است آنتی بیوتیکهایی با دوز پایین را به عنوان روش پیشگیری کننده عفونت تجویز نمایند. با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.
- همسر شما نیز می تواند به شما کمک کند. از او بخواهید پیش از شروع رابطه جنسی، آلت تناسلی، دستان، دهان و سایر بخش های بدن را برای به حداقل رساندن احتمال عفونت وارده به مجاری ادراری ، به طور کامل بشوید.
در مورد رابطه جنسی، برخی از تدابیر می تواند از خروج ادرار هنگام نزدیکی جلوگیری کند:
- نخست اینکه اگر عفونت دارید، مقاربت را کنار بگذارید و تا از بین رفتن کامل عفونت از فعالیت های جنسی همراه با دخول ، خودداری کنید. چرا که می تواند سبب تشدید عفونت مجاری ادرار گردد.
- دوم، قبل و بعد از رابطه جنسی به مستراح بروید. این کار قبل از نزدیکی، احتمال بروز عفونت در مجاری ادرار در هر دو طرف را به میزان چشمگیری کاهش داده و احتمال خروج ادرار را نیز به حداقل می رساند. دفع ادرار پس از مقاربت نیز خطر عفونت را کمتر می کند.
- نهایتا در صورت احساس اجبار برای خروج ادرار، توقف نزدیکی و ادرار کردن، مشکلی را ایجاد نخواهد کرد. در واقع ایجاد یک وقفه هنگام مقاربت برای هر دوی شما خوب بوده و می تواند رابطه جنسی را شهوانی تر سازد.