کد خبر: ۶۰۲۷
تاریخ انتشار: ۰۳:۰۱ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۲ - 2013September 02
شفا آنلاين - مدير كل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: مصرف ماهي به دليل داشتن امگا-۳ ، موجب كاهش ميزان چربي و كلسترول خون مي شود. 
به گزارش شفا آنلاين ،دكتر زهرا عبداللهي  افزود: گوشت ماهي داراي پروتئين مرغوب با قابليت هضم آسان و ضريب هضمي ۹۶ درصد است. وي با اشاره به كاهش كلسترول خون با مصرف ماهي، خاطرنشان كرد همزمان با كاهش يك درصدي كلسترول خون، ميزان احتمال بروز بيماري هاي قلبي، دو درصد كاهش مي يابد. امگا ۳ خانواده اي از چربي ها بوده كه براي تنظيم فعاليت بدن انسان موثر است. مدير كل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، يادآور شد گوشت ماهي حاوي ۷۵ درصد آب، ۱۹ درصد پروتئين، پنج درصد چربي و يك درصد مواد معدني است. عبداللهي گفت: ميزان چربي در انواع ماهيان از يك تا ۱۰ درصد متغير است كه در نسوج به خصوص در كبد ماهي ذخيره مي شود. وي اظهار داشت: بر اساس نتايج مطالعات انجام شده، مصرف ماهي در پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قلبي – عروقي مانند تصلب الشرائين (رسوب چربي در رگ ها)، فشارخون بالا، ايست قلبي و حملات قلبي و همچنين سردردهاي ميگــرنــي، اختــلالات كليوي، سرطان هاي پستان و پروستات، آرتريت روماتيسمي (روماتيسم مفصلي)، بيماري هاي پوستي، اختلال حافظه و بيماري هاي تنفسي از جمله آسم و آمفيزم (از بين رفتن بافت ريه) بسيار موثر است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: