شفاآنلاین -از جمله اقدامات صورت گرفته برای تولید دارو اقدام برای تاسیس یک واحد پایلوت صنعتی است که در حال حاضر در مرحله عقد قرار داد و شروع عملیات ساختمانی هستیم که بعد از تکمیل دستگاهها و تجهیزات خریداری شده برای تولید انبوه نصب خواهند شد.
به گزارش شفاآنلاین ،رئیس مرکز رشد فناوریهای دارویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از تولید لیدوکائین توسط محققان این مرکز خبر داده .
به گزارش شفاآنلاین ، علی اصغر همتی از «لیدوکائین» به عنوان اولین محصول تولیدی این مرکز نام برد و گفت: از اولین اقداماتی که از ابتدا در این مرکز آغاز شد سنتز دو یا سه ماده اولیه دارویی بود که از جمله آنها لیدوکائین است که یک ماده پرمصرف در مصارف پزشکی و درمان است که این ماده را در آزمایشگاههای مرکز رشد به شکل پایلوت سنتز کرده و ماده به دست آمده از نظر تستهای فارماکوپر تایید شده و به مرحله تولید انبوه رسیده است.
وی خاطرنشان ساخت: از جمله اقدامات صورت گرفته برای تولید دارو اقدام برای تاسیس یک واحد پایلوت صنعتی است که در حال حاضر در مرحله عقد قرار داد و شروع عملیات ساختمانی هستیم که بعد از تکمیل دستگاهها و تجهیزات خریداری شده برای تولید انبوه نصب خواهند شد.
همتی افزود: با راه اندازی این مرکز و نصب تجهیزات ظرفیت تولید مواد اولیه لیدوکائین و سایر مواد اولیه بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم در روز خواهد بود.
تولید ژلاتین از استخوان ماهی
«تولید ژلاتین از استخوان ماهیهای خلیج فارس» ماده دیگری است که رئیس مرکز رشد فناوریهای دارویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از آن به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای این مرکز نام برد و گفت: تولید پایلوت این ماده با موفقیت به پایان رسیده است و آماده ورود به تولید صنعتی است که در صورت راه اندازی واحد تولیدی صنعتی، تولید دارویی این ماده در مقیاس بالایی انجام خواهد شد.
وی افزود: ژلاتین عمدتا در صنایع داروسازی از جمله تولید پوسته کپسولها، همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی و غذایی کاربرد خواهد داشت.
همتی در پایان خاطرنشان ساخت: مهمترین نکته برای تولید این داروها تهیه آنها از منابع حلال میباشد بنابراین در بسیاری از موارد که ژلاتین مصرفی از خارج وارد میشوند اگر منشاء غیر حلال مانند خوکی داشته باشند در ایران غیر قابل استفاده خواهند بود.