کد خبر: ۵۵۰۴۷
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - 2015March 16
شفاآنلاین_مدیرعامل فرابورس، با اشاره به فعالیت‌های فرابورس ایران در سال ۹۳ اظهار داشت: سال ۱۳۹۳ برای فرابورس ایران، سالی مملو از اتفاقات و رخدادهای جدید و رو به جلو بود و راه‌اندازی بازار دارایی فکری و افتتاح تابلوی معاملات صندوق‌های زمین و ساختمان از جمله اقدامات نوآورانه فرابورس ایران در سال ۹۳ به حساب می‌آید.

به گزارش شفاآنلاین،امیر هامونی، مدیرعامل فرابورس، با اشاره به فعالیت‌های فرابورس ایران در سال ۹۳ اظهار داشت: سال ۱۳۹۳ برای فرابورس ایران، سالی مملو از اتفاقات و رخدادهای جدید و رو به جلو بود و راه‌اندازی بازار دارایی فکری و افتتاح تابلوی معاملات صندوق‌های زمین و ساختمان از جمله اقدامات نوآورانه فرابورس ایران در سال ۹۳ به حساب می‌آید.

مدیرعامل فرابورس ایران افزایش تعداد درخواست پذیرش شرکت‌ها در فرابورس ایران را ازجمله شاخص‌های توسعه آن دانست و افزود: در سال ۹۳، ۱۲۴ شرکت درخواست پذیرش داشتند و طی ۱۶ جلسه هیئت پذیرش، درخواست ۴۹ شرکت مطرح و بررسی شد که از این تعداد، ۳۴ شرکت در فرابورس ایران پذیرش شدند.

وی با اشاره به کاهش تعداد عرضه‌های اولیه در فرابورس نسبت به سال گذشته اظهار داشت: آمار فرابورس در عرضه‌های اولیه به‌واسطه شرایط بازار، نسبت به سال گذشته کاهش یافت و نتوانستیم روند سال گذشته را ادامه دهیم اما امیدواریم در سالی که پیش رو داریم این شرایط تغییر کند.

هامونی پیرامون انتقال نماد چند شرکت فرابورسی به بازار بورس اوراق بهادار تهران طی سال ۹۳ یادآور شد: حضور شرکت‌ها در بازارهای مختلف فرابورس به آن‌ها کمک می‌کند تا به مرور توسعه پیدا کرده و فضای بازار سرمایه را تجربه کنند و چه بسا بهتر است مسیر ورود شرکت‌های امتحان نشده به بازار بورس را محدود کنیم تا شرکت‌ها با توجه به اندازه و میزان شفافیت، ابتدا با حضور در بازارهای مختلف فرابورس ایران و پشت سر گذاشتن مراحل ارتقا از بازارهای پایین‌تر به بازار اول، در صورت تمایل به بورس تهران منتقل شوند.

وی همچنین به درج ۱۸ شرکت در بازارهای اول و دوم فرابورس ایران اشاره کرد و گفت: امسال در مجموع ۱۰ شرکت در فرابورس عرضه شده است که از این تعداد سهام شرکت‌های کشتیرانی دریای خزر، سرمایه‌گذاری مسکن زاینده رود، قاسم ایران، بهمن لیزینگ، البرز بالک و زغال‌سنگ پروده طبس برای اولین بار عرضه شد و ۴ شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان، بانک حکمت ایرانیان، بانک خاورمیانه و بیمه اتکایی ایرانیان نیز به بازارهای بالاتر فرابورس ارتقا یافتند.

مدیرعامل فرابورس ایران گفت: از ابتدای امسال تا پایان هفته سوم اسفند، ۴۹ هزار و ۱۷۹ میلیون ورقه بهادار به ارزش ۳۱۷ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در بازارهای فرابورس معامله شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ حجم ۲۹ درصد و به لحاظ ارزش ۱۴ درصد افزایش یافته است.

هامونی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های فرابورس ایران در سال ۱۳۹۴ اشاره کرد و با بیان اینکه برنامه‌های سال آینده این شرکت بر اساس ارزیابی یک‌ساله عملکرد استراتژیک و همچنین برنامه‌های کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان بورس و اوراق بهادار تدوین شده است، گفت: راه‌اندازی تابلویی برای شرکت‌های کوچک و متوسط در کنار راه‌اندازی صندوق‌های جسورانه و صندوق‌های خصوصی، تنوع بخشی به صندوق‌های سرمایه‌گذاری، توسعه بازار دارایی فکری، توسعه بازار بدهی با انتشار ابزارهای بدهی جدید و طراحی شاخص‌های جدید برای بازارهای فرابورس از مهم‌ترین برنامه‌های سال آینده فرابورس ایران است.

وی به وضعیت اقتصادی کشور در سالی که گذشت، اشاره کرد و افزود: اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۳ دستخوش تحولاتی از قبیل تأثیر نتایج مذاکرات هسته‌ای و نقش آن در انتظارات تورمی بود ضمن آنکه کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی موجب شد طی ماه‌های پایانی سال، درآمد دولت از طریق فروش نفت کاهش یابد.

وی ابراز امیدواری کرد با تدابیر مسئولان جدید سازمان بورس و مشارکت سرمایه‌گذاران و سهامداران شاهد رونق بازار سرمایه در سال آینده باشیم و با توسعه و طراحی ابزارهای مختلف، در مرحله‌ای قرار بگیریم که بازار سرمایه به تنها راه‌حل بنگاه‌های اقتصادی برای تأمین مالی تبدیل شود.

 رویکرد

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: