کد خبر: ۵۴۷۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - 2015March 13
شفا آنلاين- افرادی که مزاج سرد و خشک دارند و به آن سودا گفته می شود اغلب لاغر هستند و کف دست و پایشان عرق می کند.

به گزارش شفا آنلاين،متخصص طب سنتی گفت: سردمزاج‌ها بهتر است گوشت گوساله، ماهی، عدس، خیار، کاهو، موز و کیوی کمتر بخورند و به جای آن گوشت گوسفند، نبات، نعنا، روغن کنجد، سبزی، مغزها و چای دارچین بخورند.

 

 علی حسینی در مورد طبع و مزاج سرد گفت: در طب سنتی بدن انسان از چهار ماده اصلی آب (سرد و تر)، باد (گرم و تر)، آتش(گرم و خشک) و خاک (سرد و خشک) تشکیل شده است که هریک مزاج و رژیم غذایی ویژه ای دارند.

 

وی ادامه داد: افرادی که مزاج سرد و خشک دارند و به آن سودا گفته می شود اغلب لاغر هستند و کف دست و پایشان عرق می کند.

این متخصص طب سنتی گفت: افراد سردمزاج از نظر روحی وسواس دارند و اغلب حافظه ضعیفی دارند و معمولاً بسیار تغییر عقیده می دهند.

وی افزود: مصرف فست فود سودا را زیاد می کند و همین امر باعث افزایش پرخاشگری و ناهنجاری رفتاری می شود بنابراین بهتر است این افراد خاکشیر زیادی مصرف کنند و توت، گوشت گوسفند، ماهی، شربت سکنجبین را در رژیم خود بگنجانند و گوشت گاو و گوساله کمتر مصرف کنند.

 

این متخصص طب سنتی در مورد خوراکی و غذاهای مفید برای سردمزاج‌ها گفت: گوشت گوسفند، خروس، شتر، نمک دریا، نبات سفید، نعنا و روغن کنجد است.

حسینی افزود: مصرف سبزی بیش از سالاد، کلم، جوانه گندم، ماش، پسته، بادام، گردو، چای دارچین و به طور کلی خوراکی های گرم برای افراد با مزاج سرد مفید است.

این متخصص طب سنتی خوراکی و غذاهای مضر برای افراد با مزاج سرد را این گونه تشریح کرد: مصرف گوشت گوساله، ماهی، عدس، گشنیز، لوبیا، بادمجان و سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، گوجه فرنگی و میوه‌هایی مثل موز و کیوی کمتر مصرف شود.

 

وی تصریح کرد: خوردن غذاهای سرخ کردنی، نان باگت و فانتزی، سوسیس و کالباس و هر چیزی که سرد و مرطوب باشد برای این گروه باید کم شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: