شفا آنلاین:آسيب شناس اجتماعي گفت: حدود 35درصد از ازدواج های دانشجویی در 5سال اول زندگی مشترک به طلاق منجرمي شود
دکتر مجید ابهری در گفتگوی اختصاصی با شفاآنلاین گفت: متا سفانه ازدواج های دانشجویی بیشتر برپایه احساس شکل میگیرد و منطق و عقل بر آن استوار نیست.
وی در اد امه افزود:در ابتدای زندگی و در دوران دانشجویی که آشناییها آغاز می شود زندگی مشترک سبک ساده زیستی دارد ولی بعد نگاه آنها به زندگی تغییر می کند و وقتی از نظر شغلی جایگاه اجتماعی شان عوض می شود عدم تفاهمات نیز شکل می گیرد.
آسيب شناس اجتماعی در ادامه افزود: در این نوع ازدواج ها وقتی زندگی مشترک آغاز می شودو زن و شوهر با هزینه های زندگی مواجهه می شوند بگو مگوها آغاز می شود.و همچنین با بالا رفتن سن و تغییر جایگاه اجتماعی مشکلات نیز شروع می شود.
دکتر ابهری به عدم تفاهم جنسی نيز در مردان اشاره کرد و گفت: تغییر نوع نگاه به زندگی و عدم تفاهم جنسی و تنوع طلبی که در بیشتر مردان وجود دارد آغازگر مشکلات می شود.
متخصص علوم رفتاری مشاوره دادن به همسران را حائز اهمیت دانست و گفت: در ازدواج های دانشجویی اطرافیان باید آن ها را حمایت کرده و بعد از ازدواج شان نیز تحت مشاوره و مددکاری اجتماعی قرار گیرند. همچنین افراد و ارگان ها و دولت بعد از اتمام تحصیل با فراهم کردن زمینه های اشتغال مناسب در مستحکم کردن پیوند زناشویی این زوج ها کمک کنند.
ابهری در ادامه برای ایجاد هدایت های فکری و فرهنگی و حمایت از آن ها افزود:از آنجا که اختلافات دانشجویی به خاطر عدم تناسب فرهنگی است و بعد از ازدواج نیز با بالاتر رفتن جایگاه اجتماعی در بحث مشاغل سبک نگاهشان به زندگی تغییر می یابد ،لذا برای اینکه همسران دانشجو بیشتر با یکدیگر آشنا شوند و در زندگی دچار مشکل نشونددولت بودجه های دانشجویی را برای آن ها برقرار نمايد و با ایجاد برنامه های تفریحی از جمله مسافرت های دانشجویی به آن ها کمک شود تا یکدیگر را بیشتر بشناسند.
گفتگو :زهرا اعتمادي