کد خبر: ۵۲۳۸۷
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - 2015February 21
شفا آنلاين-رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از کمبود ۴ هزار تخت بیمارستانی در بیمارستان‌های زیرمجموعه این دانشگاه خبر داد و گفت: اگر پروژه‌های عمرانی دانشگاه به نتیجه برسد ۲ هزار تخت تامین می‌شود.

به گزارش شفا آنلاين،علی جعفریان در بخشی از گزارش ماهانه خود به دانشجویان از کمبود 4 هزار تخت بیمارستانی در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.


وی در ابتدا به پروژه‌های عمرانی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در اولین روز بهمن پروژه مهدی کلینیک توسط وزیر بهداشت و مشاوران ایشان بازدید شد. این طرح عظیم ملی در حدود یک سال و نیم گذشته به همت خانواده مرحوم حاج محمد گرامی حدود 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با سرعت مناسبی در دست اجراست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با اضافه شدن این ساختمان به ظرفیت‌های جدیدی خواهد رسید و لازم است ساختار مناسب با این ظرفیت‌ها از هم اکنون طراحی شود.

وی گفت: به همین منظور در روزهای پایان بهمن هم جلسه‌ای با دست اندرکاران دانشگاه و آقایان گرامی درباره نحوه تولیت این مجموعه پس از ساخت مهدی کلینیک داشتیم که بسیار مفید بود.

جعفریان در مورد 2 بیمارستان مروستی و امیراعلم افزود: در اواسط بهمن بازدیدی از بیمارستان امیراعلم و بیمارستان مروستی داشتیم.

وی خاطر نشان کرد: کار ساختمان جدید بیمارستان امیراعلم در ضلع جنوبی خیابان کوشک که موقوفه یک نفر خیر است و  بازسازی بیمارستان مروستی که توسط ورثه ایشان به دانشگاه صلح شده به خوبی پیگیری می‌شود و امیدواریم در بهار سال 94 هردو فضا به ظرفیت مجموعه بیمارستان امیراعلم اضافه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران  ادامه داد: ساختمان جدید بیمارستان روزبه، اتاق عمل‌های بیمارستان سینا و مجموعه جدید درمانگاه و بخش شیمی درمانی سرپایی انستیتو کانسر هم همانطور در آستانه سالروز پیروزی انقلاب افتتاح شدند که هر یک می تواند منشاء خدماتی به مراجعان این بیمارستانها باشد.

به گفته وی، اتفاق بسیار مهم دیگر واگذاری یک قطعه زمین مناسب برای ساخت بیمارستان 800 تخت خوابی جدید دکتر شریعتی در انتهای غربی بزرگراه شهید خرازی بود که در بهمن ماه نهایی شد.

اما جعفریان در مورد کمبود تخت‌های بیمارستانی گفت: ما دچار محدودیت جدی فضای فیزیکی و فرسودگی ابنیه هستیم و این مانع عملی شدن بسیاری از توانمندی‌های بالقوه همکاران دانشگاه است.

وی افزود: برآورد فعلی ما حاکی از کمبود حدود 4 هزار تخت در مجموعه دانشگاه است که اگر پروژه‌های فوق به نتیجه برسد حدود 2 هزار تخت آن در یک بازه 5 ساله تأمین خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: ما همه تلاش خود را در این مسیر به کار خواهیم گرفت و البته نمی‌توان محدودیت شدید منابع برای رسیدن به این هدف را ندیده گرفت.




فارس




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: