کد خبر: ۵۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ - 2013August 08
شفا آنلاین - تحقيقات اخير محققان دانشگاه بركلي نشان مي دهد كه كم خوابي مهمترين عامل اشتياق افراد به مصرف انواع تنقلات، فست فود و غذاهاي كنسروي است.
به گزارش شفا آنلاین، ازپايگاه ساينس، در اين مطالعه مغز ۲۳ نوجوان سالم، پس از خواب كامل و بي خوابي مورد اسكن به روش (fMRI) قرار گرفته است. در اين تحقيقات مشاهده شده است كه كمبود خواب موجب اختلال عملكرد ناحيه اي از مغز مي شود كه مسئول تصميمات مهم است. بر اثر كمبود خواب، بخشي از مغز كه مسئول تصميم گيري و قضاوت است، قابليت خود را از دست مي دهد و همين امر باعث اشتياق افراد به مصرف انواع خوراكي هاي ناسالم مي شود. يك از مهمترين اثرات كم خوابي، تمايل افراد به استفاده از غذاهاي پركالري است. نتيجه اين تحقيقات براي اولين بار ارتباط بيين كم خواب و اضافه وزن را آشكار كرده است. علاوه بر تعيين رژيم غذايي نامناسب، معمولاً تمام انتخاب هايي كه پس از كم خوابي انجام مي شوند، نامناسب هستند. نتايج اين تحقيقات در شماره اخير نشريه Nature Communications به چاپ رسيده است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: