شفا آنلاین-حلیم از جمله مواد غذایی است که مصرف آن در طول ماه رمضان افزایش پیدا می کند اما مصرف بی رویه آن و البته در ابتدای ساعات مصرف افطار ممکن است مشکلات زیادی ایجاد کند.
به گزارش شفا آنلاین،میترا زراتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف حلیم و حلوا در ایام ماه مبارک افزایش پیدا می کنند و افراد تمایل بیشتری به مصرف آنها از خود نشان می دهند.
وی در ادامه گفت: خیلی از افراد نیز گرایش شدیدی به سمت شیرینی های سنتی پیدا می کنند که با استفاده از روغن جامد تهیه می شوند که باعث افزایش کلسترول بد خون می شود و ممکن است اثرات مخرب بدی داشته باشد.
زراتی در ادامه تصریح کرد: مصرف حلیم با روغن های جامد حیوانی طبخ می شوند و با مقدار زیادی از شکر استفاده می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه در برخی از فرهنگ ها به حلیم نمک اضافه می کنند اظهار داشت: مصرف این مواد غذایی در طول سال می توانند مضر باشند به ویژه در ماه مبارک رمضان به دلیل اینکه دستگاه گوارش خالی بوده و اگر بخواهد به طور ناگهانی معده پر شود فرد را دچار مشکل می کند.
وی در ادامه توصیه کرد: اگر سوپ، آش، حلوا یا حلیم استفاده می کنیم حتماً دارای حداقل ممکن چربی و نمک باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر کسی تعریق زیاد در طول روز داشته باشد نمک مورد نیاز بدن مصرف شده که باید با آجیل نیمه شور، یک لیوان دوغ همراه با شام آن را تأمین کنیم و مشکل خاصی پیش نخواهد آمد.