شفا آنلاین:خوردن انواع خوراکیها دارای آداب و رسومی خاص خود است تا ارزش تغذیهای آنها حفظ شود.
به گزارش شفا آنلاین، کارشناسان در خصوص روشهای اشتباه پخت و طبخ مواد غذایی هشدار میدهند.گفتنی
است، کارشناسان توصیه میکنند افراد برای بهرهبردن بیشتر از هویج آن را
خرد کنند و در انواع غذاها بریزید زیرا در این حالت مواد مغذی داخل آن
بیشتر وارد غذا میشود.کارشناسان همچنین به افراد توصیه میکنند به
هنگام نوشیدن چای بویژه چای سبز برای بالا بردن مواد مغذی داخل چای خود به
جای استفاده از شکر و یا انواع شیرین کنندهها از آب میوه طبیعی استفاده
کنند.آبمیوه طبیعی حاوی ویتامین C باعث بالا رفتن جذب آنتی اکسیدان موجود در چای سبز توسط بدن میشود.