شفا آنلاین:وسایل آشپزخانه میتوانند جولانگاه انواع باکتریها، ویروسها و انگلهای مرگبار باشند.
به گزارش شفا آنلاین،
کارشناسان بهداشتی هشدار میدهند تخته آشپزخانه که انواع گوشت، مرغ، ماهی و
سبزیجات بر روی آن خرد میشوند، 200 درصد بیشتر از زباله و حتی سایر وسایل
کثیف در دنیا ناقل انواع میکروبها، باکتریها و انگلها است.کارشناسان
با مطالعه و نمونه برداری از سطح این وسیله آشپزخانه مواردی مانند باکتری
E.coli، سالمونلا، هلیکوباکتر را روی آن بدست آوردهاند.کارشناسان شستشوی دقیق این وسیله، دستهها و محیط آشپزخانه پس از خرد کردن گوشت و مرغ را توصیه اکید میکنند.