کد خبر: ۴۲۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۷ آذر ۱۳۹۳ - 2014November 28
شفا آنلاين-رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه بسته «صیانتی ـ حمایتی» در پایان دی ماه در وزارت بهداشت رونمایی می‌شود، عنوان کرد: باید همکاری‌های بین بخشی ایجاد شود و ما برای اینکه محصولات در زمینه تجهیزات پزشکی، توسعه پیدا کند، 50 تا 70 میلیون تومان از آن حمایت می کنیم.

به گزارش شفا آنلاين،حمیدرضا خرم خورشید، رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و یکمین کنفرانس مهندسی زیست پزشکی ایران که دیروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، با تاکید بر همکاری‌های بین بخشی وزارت علوم و دانشکده‌های توانبخشی، عنوان کرد: نقش همکاری بین بخشی در توسعه فناوری سلامت محور می‌تواند موثر باشد و دو یا چند سازمان در رابطه با یک هدف مشترک باید همکاری کنند تا به اهداف مشترک دست پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت باید با بخش‌هایی همانند مهندسی پزشکی ارتباط داشته باشد، خاطر نشان کرد: کل فناوری‌هایی که در وزارت بهداشت لیست شده است؛ شامل غذا و دارو، تجهیزات پزشکی، واکسن‌ها، کیت‌های تشخیص، فناوری‌های پزشکی، طب سنتی و گیاهی، سلول‌های بنیادی و طب ترمیمی می‌شود.

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت افزود: سرلوحه تمام اهداف بالادستی، همکاری‌های بین ارگان‌ها و استفاده از منابع آنهاست تا در نهایت به توسعه فناوری‌ در کشور دست پیدا کنیم.

خرم خورشیدی اظهار داشت: در وزارت بهداشت یک بسته «صیانتی ـ حمایتی» در آخر دی ماه امسال رونمایی می‌شود.

وی در خصوص بسته «صیانتی ـ حمایتی»، عنوان کرد: محتوای بسته صیانتی، قوانین و مقرراتی است که مختص به تولیدکنندگان و محصول تولیدی می‌شود.

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه باید برای ورود محصولات خارجی به کشور، محدودیت قائل شویم، خاطر نشان کرد: قوانین صیانتی که در خصوص تجهیزات پزشکی است، تدوین شده و در وزارت بهداشت به صورت کامل این قوانین مشخص شده است.

خرم خورشیدی در خصوص فعالیت‌های حمایتی که به توسعه فناوری می‌انجامد، توضیح داد و گفت: لیست تجهیزات پزشکی در وزارت بهداشت تهیه شده و قرار است تا با ارگان‌های مختلفی از جمله وزارت دفاع، همکاری‌های صورت گیرد.

وی افزود: وزارت بهداشت 50 تا 70 میلیون تومان برای اینکه محصولی از مرحله آزمایشگاهی به تولید برسد را مورد حمایت قرار می‌دهد تا این محصولات در مسیر ایجاد شرکت دانش بنیان برای خود حرکت کند.

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: بعد از آن، 100 میلیون تومان وام به آنها از سوی معاونت علمی اختصاص یافته، چرا که آنها شرکت دانش بنیان معرفی شده‌اند و می‌توانند همزمان از 300 میلیون وام کم بهره نیز استفاده کنند.

به گرفته خرم خورشید، بعد از ورود محصولات در زمینه تجهیزات پزشکی به بازار، از مابقی تسهیلات شرکت‌های دانش بنیان نیز می‌توانند بهره ببرند. برای توسعه فناوری، همکاری‌های خوبی با معاونت پژوهشی وزارت علوم شده است.

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت اظهار داشت: کل تجارت دارو و تجهیزات پزشکی در سال 2010 میلادی پنج تریلیون دلار بوده است که تا سال 1404 شمسی باید دو درصد از این تجارت را به تجهیزات پزشکی اختصاص دهیم که این برابر با میزانی دو میلیارد دلار است و از این میزان، 600 میلیون دلار باید در داخل تولید شده و به کشورهای خارجی صادر شود.

خرم خورشید با تاکید بر اینکه در ایران همکاری‌های بین بخشی صورت نمی‌گیرد و به آن توجهی نمی‌شود، افزود: باید زبان مشترکی میان ارگان‌های مختلف ایجاد شود تا بتوانیم در آینده به نتایج خوبی برسیم. در لیستی که از تجهیزات پزشکی در انجمن تولید تجهیزات تهیه شده است تنها یکی از موارد لیست با عنوان «پمپ تزریق» تاکنون توانسته به تولید برسد.

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت خطاب به دانشجویان مهندسی پزشکی، عنوان کرد: تجهیزات پزشکی دیگری در این لیست مشخص شده تا بتوانیم این محصولات را به تولید برسانیم و ما نیز در این مرحله از شما حمایت خواهیم کرد.




مهر




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: