«جوهانز میچالاک» از دپارتمان روانشناسی و روان درمانی دانشگاه «وتین هردک»، آلمان و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: بین وضعیت خلق و خو، بدن و حرکت تاثیر متقابل وجود دارد. در بررسی انجام شده نحوه راه رفتن 47 دانشجو که از هدف انجام این مطالعه آگاهی نداشتند تحت کنترل قرار گرفت. حدود نیمی از این دانشجویان هنگام راه رفتن روی تردمیل وضعیت شادی داشتند. در چنین شرایطی عقربه نمایشگر به سمت راست تغییر جهت میداد و به این معنی بود که روحیه این افراد شادتر است. برای نیمی دیگر از دانشجویان که با احساس غم و ناراحتی راه میرفتند جهت عقربه برعکس بود. همچنین پس از حدود چهار دقیقه از شرکتکنندگان دو گروه سوال شد که چه تعداد از 40 واژه انتخابی درباره احساسات منفی و مثبت میتواند توصیف مناسبی از شخصیتشان باشد و دوباره پس از گذشت دو دقیقه از آنان درخواست شد برای مدت هشت دقیقه دیگر راه بروند.
یافتههای این متخصصان در پایان این مطالعه تایید کرد افرادی که شاد راه میرفتند به طور متوسط شش لغت مثبت و 3.8 لغت منفی را به یاد داشتند در حالی که این رقم در گروه مقابل به طور متوسط 5.47 لغت مثبت و 5.63 لغت منفی بوده است.
به نقل از خبرگزاری شینهوا، در این مطالعه آمده است انتخاب وضعیت مناسب در راه رفتن میتواند به مقابله با فرآیندهای ذهنی منفی که با افسردگی همراه است کمک کند.