کد خبر: ۴۰۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ - 2013February 11
شفا آنلاین :عواملی چون بالا بودن سن و داشتن بیماری‌های قلبی ریوی احتمال ابتلا به این نوع مسمومیت را افزایش می‌دهد که البته در کل شدت مسمومیت به مدت زمان تماس، میزان تماس و نوع ماده شوینده و نحوه استفاده از آن‌ها بستگی دارد
روغن ماهی مانع  مرگ ناگهانی  بیماران دیالیزی شفا آنلاین :خطر وقوع مرگ ناگهانی قلبی در بیماران همودیالیزی در طول سال اول درمان بالاست و میزان سالانه آن حدود ۶ تا  7درصد است که حتی ممکن است بیشتر از میزان آن در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی باشد.  روغن ماهی می‌تواند از بیماران دیالیزی در برابر وقوع مرگ ناگهانی قلبی محافظت کند. گروهی از محققان با بررسی ۱۰۰ بیمار که از مرگ ناگهانی قلبی در طول سال اول انجام همودیالیز جان خود را از دست دادند و نیز مقایسه آن‌ها با ۳۰۰ نفر که جان سالم به در بردند دریافتند سطوح بالا‌تر اسیدهای چرب امگا ۳ در خون بیمارانی که شروع به انجام همودیالیز کردند با شدت خطر وقوع کمتر مرگ ناگهانی قلبی در طول سال اول درمان همراه بوده است. براساس این گزارش محققان افزودند خطر وقوع مرگ ناگهانی قلبی در بیماران همودیالیزی در طول سال اول درمان بالاست و میزان سالانه آن حدود ۶ تا ۷ درصد است که حتی ممکن است بیشتر از میزان آن در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی باشد. این گزارش حاکیست شایع‌ترین علل مرگ و میر در بیمارانی که همودیالیز می‌کنند مرگ ناگهانی قلبی است که به ازای یک نفر از هر چهار مرگ و میر است. به گفته محققان مقالات پزشکی زیادی به تبلیغ مزایای اسیدهای چرب امگا ۳ بر روی قلب پرداخته‌اند اما تا به حال هیچ مطالعه‌ای نفع بالقوه آن را در کاهش خطر وقوع مرگ ناگهانی قلبی افرادی که همودیالیز می‌کنند مورد بررسی قرار نداده است و این مطالعه اولین قدم در جهت شناسایی یک درمان ممکن برای کاهش مرگ ناگهانی قلبی در بیماران دیالیزی است. از آنجا که اسیدهای چرب امگا ۳ را می‌توان ازغذاهای خاصی مانند روغن ماهی به دست آورد این یافته‌ها پیامدهای مهمی را درخصوص انتخاب نوع رژیم غذایی که به بیماران دیالیزی توصیه می‌شود داراست
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: