شفاآنلاین-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: خانواده ها بايد با مشاهده حالت هايي مانند افسردگي و پرخاشگري هرچه سريع با كارشناسان مربوطه مشاوره كنند تا بتوانند قبل از ايجاد معضل اعتياد با درمان هاي دشوارش از آن پيشگيري كنند.
به گزارش شفاآنلاین،دكتر عليرضا دلاوري با اشاره به آثار مخرب اعتياد و نقش منفي آن در جامعه گفت: اعتياد يك معضل اجتماعي است كه نه فقط براي فرد بلكه براي خانواده و اجتماع ضررهاي متعددي دارد.
وي افزود: اعتياد هم به عنوان يك بيماري و هم به عنوان يك عامل خطر براي ساير بيماري ها و رفتارهاي پرخطر اجتماعي ديگر محسوب مي شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي تهران خاطرنشان كرد: آموزش مهارت هايي مانند مهارت نه گفتن مي تواند در پيشگيري از اعتياد موثر باشد.
**سن ابتلا به اعتياد در حال كاهش است
رييس مركز بهداشت جنوب تهران با بيان اينكه آمارها نشان مي دهد كه سن اعتياد در حال كاهش است، گفت: درست است كه آمارهاي دقيقي در اين زمينه وجود ندارد اما اين را مي دانيم كه ميانگين شروع اعتياد در حدود ۱۵ سال است.
دكتر محمدرضا قيوم زاده با تاكيد بر اهميت آموزش و بالابردن آگاهي هاي سطح جامعه به ويژه در نوجوانان افزود: مهمترين موضوع در پيشگيري از اعتياد نقش خانواده ها و آموزش به آنها است.
به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشكي تهران، وي خاطرنشان كرد: خانواده ها دراولويت آموزش هاي ما هستند و ما حتما اين برنامه را دنبال مي كنيم.