کد خبر: ۳۹۲۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۱۱ تير ۱۳۹۲ - 2013July 02
شفاآنلاین-یک متخصص تغذیه با تاکید بر مصرف مواد سرشار از آنتی اکسیدان در مبتلایان به آسم گفت: این مواد به مقدار زیاد در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، مصرف روزانه 3 تا 5 واحد میوه و 5 تا 7 واحد از سبزیجات تازه تاثیر بسزایی در بهبود علایم آسم دارد 
به گزارش شفاآنلاین، دکتر سید علی کشاورز در اعلام این خبرگفت: حذف غذاهای آلرژی زا به ویژه در کودکان موجب درمان آسم‌های ناشی از حساسیت دارویی می‌شود   وی افزود: مصرف اسیدهای چرب در رژیم غذایی خصوصا ماهی تاثیر به سزایی در بهبود آسم دارد.   دکتر کشاورز با تاکید بر مصرف روزانه 300 میلی گرم روغن ماهی در کودکان گفت: حذف مارگارین و روغن نباتی و مصرف حداقل دو تکه ماهی چرب (مانند سالمون) به بهبود آسم کمک می کند.   این متخصص تغذیه رعایت رژیم غذایی کم نمک را در کاهش نشانه های آسم موثر دانست و گفت: نمک طعام پاسخ راه‌های هوایی را افزایش داده و موجب افزایش حملات آسم می شود.   وی با تاکید بر مصرف مواد سرشار از آنتی اکسیدان در مبتلایان به آسم گفت: این مواد به مقدار زیاد در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، مصرف روزانه 3 تا 5 واحد میوه و 5 تا 7 واحد از سبزیجات تازه تاثیر بسزایی در بهبود علایم آسم دارد.   کشاورز در پایان یادآور شد: مصرف منیزیم در بهبود آسم موثر است، این عنصر در آجیل و غلات کامل به وفور یافت می شود. 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: