کد خبر: ۳۶۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 04
وزیر بهداشت:
شفاآنلاین-وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نمی توانیم مانند گذشته در جذب نیروی انسانی بی محابا عمل کنیم زیرا در این صورت با مشکلات زیادتری روبه رو می شویم.
به گزارش شفا آنلاین،سید حسن قاضی زاده هاشمی روز شنبه در حاشیه بازدید از مرکز آموزشی درمانی افضلی پور کرمان در جمع خبرنگاران افزود: باید در وهله نخست وضعیت موجود ساماندهی و بعد اقدام به جذب یا تعدیل نیرو شود.

وی به کمبود نیروی انسانی متخصص در بخش پرستاری و کادر درمانی اشاره کرد و گفت: اکنون تعدیل نیرو در دانشگاه های علوم پزشکی اجرا نمی شود تا زمانی که مجلس شورای اسلامی و دولت در این باره تصمیم بگیرند.

وی تصریح کرد: مانعی برای ادامه کار پرستارانی که دوره طرح خود را به پایان رسانده اند و مایل به ادامه همکاری با بیمارستان هستند؛ وجود ندارد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه استان کرمان از نظر نیروی تخصصی، اساتید، متخصصان و پزشکان فوق تخصص شرایط مطلوبی دارد، افزود: کرمان از قطب های آموزش پزشکی و این دانشگاه از بهترین های دانشگاه های علوم پزشکی در کشور است.

وی گفت: مشکل موجود در دانشگاه علوم پزشکی کرمان از نظر خدمات درمانی، کمبود فضای فیزیکی مناسب، پرستار، بهیار و نیروی خدماتی است.

وی از مدیریت دانشگاه علوم پزشکی کرمان به عنوان فردی جوان و قوی یاد و ابراز امیدواری کرد مشکلات این دانشگاه در آینده به حداقل برسد.

قاضی زاده هاشمی، با بیان اینکه اورژانس کرمان کمبودهایی از نظر فضای فیزیکی، تجهیزاتی و نیروی انسانی دارد، گفت: در این بازدید قرار شد اورژانس بیمارستان افضلی پور توسعه پیدا کند.

وی بیان کرد: بیمارستان جدید شهید باهنر نیز باید طی یک سال و نیم آینده راه اندازی شود و قبل از ما نیز دوستانی آمده و قول داده اند اما این بیمارستان به جایی نرسیده است.

وی افزود: هیات وزیران در آخرین نشست خود پنج میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان بیمارستان باهنر تصویب کرد که البته در مقایسه با ارقام مورد نیاز خیلی مورد توجه و کافی نیست، ولی سعی می کنیم کار را در تاریخ مقرر به اتمام برسانیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ادامه داد: در عین حال کرمان به دلیل موقعیت جغرافیایی آن نسبت به استان های همجوار برای درمان نیاز به سرمایه گذاری بیشتری دارد و باید بخش خصوصی را برای حضور در این عرصه تشویق کرد.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی برای حضور در عرصه بهداشت و درمان نیازمند مشتری است، تصریح کرد: با وجود بیماران و مراجعه کنندگان در کرمان حضور بخش خصوصی در بخش درمانی این استان اقتصادی است.

وی با اشاره به اینکه دعوت از بخش خصوصی به معنای خصوصی شدن خدمات درمانی نیست، گفت: خدمات دانشگاه علوم پزشکی در قالب تعرفه های دولتی خواهد بود ولی می توانیم از بخش خصوصی خرید خدمت و سود آنها را تضمین کنیم.

قاضی زاده هاشمی افزود: کرمان خیران زیادی دارد؛ از جمله این افراد می توان به مرحوم افضلی پور که منشاء خدمات زیادی در این استان بود اشاره کرد و نام وی در تاریخ این استان برای همیشه ماندگار است.

وی با بیان اینکه چند طرح درمانی توسط خیران در کرمان درحال اجراست؛ گفت: افرادی که تمکن مالی دارند و می خواهند دعای خیر مردم را داشته باشند می توانند در امور درمانی مشارکت کنند.

وزیر بهداشت افزود: همان طور که درقالب طرح تحول نظام سلامت دیده می شود همه بیمارستان ها در حال بازسازی، نوسازی و تکریم مردم هستند و البته این طرح با قوت بیشتری هم ادامه پیدا خواهد کرد.

وی افزود: افتتاح بخشی از طرح هایی که در حوزه بهداشت و درمان درحال بهسازی و نوسازی است می تواند برخی از مشکلات موجود را برطرف کند.

وی با بیان اینکه در حوزه بهداشت کارهایی آغاز شده ولی هنوز در ابتدای راه هستیم گفت: امیدواریم بتوانیم طی شش ماه آینده حاشیه شهر را که حدود 50 هزار نفر هستند و از خدمات بهداشتی بهره مند نیستند، سامان دهی کنیم.

قاضی زاده هاشمی اضافه کرد: شهرهای با جمعیت کمتر از 20 هزار نفر نیز به طور کامل از حضور پزشک بهره مند می شوند و مکمل های دارویی برای کودکان و زنان باردار در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: خانه های بهداشت در دست احداث هم تا آخر امسال به بهره برداری می رسد.

وزیر بهداشت شامگاه جمعه وارد کرمان شد و از بیمارستان شهید باهنر کرمان بازدید کرد.

وی امروز برای افتتاح چند طرح در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به این شهرستان سفر کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: