شفا آنلاین - درمان حمایتی که شامل تغییر در روش زندگی افراد است در تمام بیماران مبتلا به ریفلاکس پیشنهاد می شود که در 70 تا 100 درصد بیماران باعث کاهش شدت و حتی رفع علائم از جمله علائم تنفسی می شود.
دکتر محمود حقیقت، فوق تخصص بیماری های گوارشی و کبد کودکان افزود: درمان حمایتی در تمام بیماران مبتلا به ریفلاکس بدوم علائم تنفسی و یا با علائم تنفسی پیشنهاد می شود این درمان شامل تغییر در روش زندگی افراد است این درمان در 70 تا 100 درصد بیماران باعث کاهش شدت و حتی رفع علائم از جمله علائم تنفسی می شود.
وی گفت: علائم تنفسی ریفلاکس به ویژه سرفه خیلی آهسته و پس از مدت طولانی از شروع درمان بهبود می یابد و در بسیاری از موارد چندین هفته و حتی چند ماه طول می کشد تا بیمار کاملاً بهبود یابد.
حقیقت تصریح کرد: وضعیت فیزیکی بیمار بعد از خوردن غذا یکی از درمان های حمایتی است بهترین وضعیت جهت کم کردن یا جلوگیری از ریفلاکس به شکم و سینه با زاویه 30 درجه از سطح زمین است این حالت خوابیدن در شیرخواران کمتر از دو ماه قدغن بوده و نباید توصیه شود.
وی ادامه داد: در کودکان بزرگتر و بزرگسالان توصیه می شود بعد از خوردن حداقل یک تا دو ساعت از دراز کشیدن و خوابیدن خودداری کنند در این مدت باید راه بروند و یا بنشینند./ح