شفا آنلاین - در واقع در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگهای قرمز، سیاه و زرد یافت میشود. گیلاسها را همیشه رسیده میچینند و شما میتوانید آن را تنها ۱ تا ۳ روز به خوبی نگهداری نمایید.
گیلاسها را بهتر است تازه تازه پس از چیدن از درخت تناول کرد. اغلب از گیلاس، مربا یا ژله درست میکنند زیرا نمیتوان آن را به صورت تازه ذخیره و نگه داری کرد، ولی میتوان آنها را فریز کرد؛ البته بهتر است که اول هستههای آن در آورده شود.
بر طبق آخرین و بهترین اخبار به دست آمده مشخص شده که گیلاسها منبع غنی آنتی اکسیدانها هستند.
گیلاس غذای متداولی در عصر حجر بوده و باستانشناسان بقایای هستههای گیلاس را در بسیاری از غارها و صخرههای مسکونی ماقبل تاریخ یافتهاند.
گیلاس شیرین یک میوه فصلی است که امروزه به غیر از مصرف تازه آن، میتوان به خوبی از میوه خشک آن یا به صورت آبمیوه استفاده کرد.
گروههای گیاهشناختی زیرمجموعه درختهای گیلاس شامل: درختان آلو، هلو، بادام و زردآلو است و نه تنها از میوه درخت گیلاس، بلکه از شکوفهها و چوب آن نیز استفاده میشود.
برای اینکه ارزش این گیاه را بدانیم کافی است بگوییم تمام قسمتهای این میوه یعنی: گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه آن در طب و صنعت استعمال دارد.
همه ما از مصرف گیلاس تازه در یک روز گرم تابستانی لذت میبریم؛ این میوه دارای چربی کم و فیبر زیاد است و اگر شما درمانهای گیاهی را قبول داشته باشید، بدانید که گواتر مزمن با خوردن گیلاس تا حد زیادی کنترل میشود و همچنین مانند یک عامل تخلیه و زهکشی در مجاری ادرار و لولههای هاضمه کار میکند و سنگها را از بین میبرد و مصرف آن در حد مناسب به مبتلایان به دیابت و ورم مفاصل توصیه میشود زیرا میوهای است که نشاسته کمی دارد و قندش برای افراد دیابتی زیانبار نیست (البته باز هم تاکید میشود که اگر به میزان توصیه شده توسط متخصص تغذیه مصرف شود).
گیلاس همچنین مسکن اعصاب بوده، ملین است، خون را پاک و معده را نیز تمیز میکند و جوشانده دم گیلاس برای دفع سنگهای مثانه و تمیزکردن مجاری ادرار در طب تجربی مصرف دائم دارد.
منبع :آرمان