کد خبر: ۳۲۷۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - 2014August 30
شفاآنلاین-یک دندانپزشک عمومی با اشاره به اینکه قرار گرفتن دندان عقل در انتهای دهان موجب عدم رعایت بهداشت، عفونی شدن و پوسیدگی این دندان می شود، گفت: امروزه به علت پیشرفت علم دندانپزشکی و ایمپلنت، جایگزینی دندان عقل با دندان جلویی پوسیده به علت آسیب شدید دندان، رایج نیست.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر زهرا جعفریان با اشاره به اینکه سن 17 تا 21 سالگی به علت سفت نشدن استخوان فک بهترین زمان برای جراحی دندان عقل است، گفت: افراد 30 تا 35 سال هنگام کشیدن دندان عقل، درد شدیدی را تحمل می کنند بنابراین انجام این جراحی در این سن برای دندانپزشک نیز دشوارتر است.

این دندانپزشک عمومی خاطرنشان کرد: قرار گرفتن دندان عقل در انتهای دهان موجب عدم رعایت بهداشت، عفونی شدن و پوسیدگی می شود. درصورت آسیب به عصب دندان باید دندان عقل کشیده شود.

جعفریان با اشاره به اینکه عدم فضای کافی در دندان های پشت دهان ممکن است منجر به بروز دندان های نیمه نهفته شود، گفت: 22 تا 23 سالگی بهترین زمان برای کشیدن دندان های عقل نیمه نهفته است بنابراین دندان عقل افراد 17 تا 18 سال نباید کشیده شود.

وی با تاکید به کشیده شدن دندان های عقل نیمه نهفته اظهار کرد: گیرغذایی، پوسیدگی دندان و آسیب به عصب دندان از عوارض دندان های نیمه نهفته عقل است.

این دندانپزشک عمومی یادآور شد: افرادی که تمایل به کشیدن دندان عقل خود ندارند، باید بهداشت دهان خود را به طور کامل رعایت کنند همچنین به طور مرتب و روزانه از نخ دندان و مسواک استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه براساس تحقیقات وجود دندان عقل در دهان موجب بهم ریختگی جدی در دندان ها نمی شود، تصریح کرد: اعتقاد بیشتر مردم این است که علت بهم ریختگی دندان ها بخاطر دندان عقل است که این عقیده نادرست است.

جعفریان در پایان خاطرنشان کرد: امروزه به علت پیشرفت علم دندانپزشکی و ایمپلنت، جایگزینی دندان عقل با دندان جلویی پوسیده به علت آسیب شدید دندان، رایج نیست.

ایسنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: