فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چایهای تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است
شفا آنلاین>سلامت>با نزدیک شدن به اواسط بهار، برداشت و فرآوری چای
در باغات استان گیلان آغاز شده است.
به گزارش شفا آنلاین:فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای
پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک
تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چایهای تولید شده در فصل تابستان و چای
پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار
باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید میشود.