گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید میشود .
شفا آنلاین>سلامت>با نزدیک شدن به اواسط بهار،برداشت و فرآوری چای در مزارع استان گیلان
آغازشده است.
به گزارش شفا آنلاین:فرق
چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای
برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری
نسبت به چایهای تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است.
گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و نود
درصد چای کشور در استان گیلان
تولید میشود .