ارزش غذایی تخم مرغ در خاگینه:
تخم
مرغ دارای ارزش بیولوژیکی و منبع بسیار خوبی از پروتئین است؛ و نسبت به
سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشتها و حبوبات غنیتر است. تخم مرغ
دارای تمامی اسید آمینههای ضروری برای سلامتی بدن میباشد. استفاده از تخم
مرغ با سایر مواد غذایی مانند نان، برنج و غلات، باعث تکمیل ارزش پروتئینی
غذا میشود. تخم مرغ، به جز ویتامین C بیشتر ویتامینهای مورد نیاز بدن را
دارد؛ و منبع خوبی از ویتامینهای گروه A، B و همچنین ویتامین E و D
میباشد. تخم مرغ علاوه بر داشتن تمام املاح مورد نیاز برای سلامتی فرد
منبع خوبی برای ید و فسفر میباشد که برای رشد بهتر و سلامتی استخوانهای
بدن لازم میباشند.
برای اینکه طعم متفاوتی درخاگینه داشته باشید
میتوانید از شیره انگور نیز استفاده کنید؛ و برای این کار باید شیره انگور
را با قاشق بعد از آماده کردن خاگینه، بر روی آن بریزید.
قابلذمشاهده در دسکتاپ
فابل مشاهده در موبایل