اگر هم انزال زودرس دارید و هم برای داشتن یا حفظ نعوظ مشکل دارید، ممکن است پزشک آزمایش خون را برای بررسی سطح هورمون مردانه (تستوسترون) یا آزمایشات دیگر برایتان تجویز کند.
شفاآنلاین>سلامت جنسی>همه مردها در مقطعی از زندگی خود دچار زود انزالی میشوند. این موضوع اگر همیشگی نباشد جای نگرانی ندارد، اما در این مطلب به شما کمک میکنیم تا متوجه شوید درمان زود انزالی چیست؟
به گزارش شفاآنلاین:پزشک برای تشخیص زود انزالی، علاوه بر اینکه در مورد زندگی جنسی شما سئوالاتی میپرسد، در مورد سابقه سلامتی شما هم سئوالهایی را مطرح میکند و ممکن است یک معاینه فیزیکی هم انجام دهد.
اگر هم انزال زودرس دارید و هم برای داشتن یا حفظ نعوظ مشکل دارید، ممکن است پزشک آزمایش خون را برای بررسی سطح هورمون مردانه (تستوسترون) یا آزمایشات دیگر برایتان تجویز کند.
در برخی موارد، پزشک ممکن است به شما پیشنهاد دهد که به یک متخصص اورولوژی یا یک متخصص سلامت روان که در زمینه اختلالات جنسی تخصص دارد، مراجعه کنید.
گزینههای درمانی رایج برای انزال زودرس شامل تکنیکهای رفتاری، بیحسکنندههای موضعی، داروها و مشاوره است. به خاطر داشته باشید که یافتن درمان یا ترکیبی از درمانهایی که برای شما موثر است ممکن است زمان ببرد. درمان رفتاری به همراه دارودرمانی ممکن است موثرترین روش درمان باشد.
درمان زود انزالی با تکنیکهای رفتاری
در برخی موارد، درمان انزال زودرس ممکن است شامل انجام اقدامات ساده باشد. ممکن است پزشک شما توصیه کند که برای مدتی از رابطه جنسی خودداری کنید و بر روی انواع دیگر برنامههای جنسی تمرکز کنید تا فشار از رابطه جنسی شما برداشته شود.
تمرینات کف لگن
ضعف عضلات کف لگن ممکن است توانایی شما را برای به تاخیر انداختن انزال مختل کند. تمرینات کف لگن (تمرینات کگل) میتواند به تقویت این عضلات کمک کند.
برای انجام این تمرینات این کارها را انجام دهید:
مطابق شکل روی زمین دراز بکشید و لگن خود را از روی زمین بلند کنید. در حالی که عضلات خود را سفت کردهاید (اندامهایی که هنگام کنترل ادرار از آنها استفاده میکنید) چند ثانیه به همین حال بمانید و سپس لگن خود را روی زمین بگذارید.
لازم است انقباض را به مدت سه ثانیه نگه دارید و سپس سه ثانیه استراحت کنید. این کار را چند بار پشت سر هم امتحان کنید.
مراقب باشید که عضلات شکم، ران یا باسن خود را خم نکنید. از حبس نفس خودداری کنید. در عوض، در طول تمرینات آزادانه نفس بکشید. این کار را 3بار در روز تکرار کنید. حداقل سه ست و هر ست 10بار.
تکنیک مکث و فشار
پزشک ممکن است به شما و همسرتان در مورد استفاده از روشی به نام تکنیک مکث-فشار توضیح دهد. این روش به صورت زیر عمل می کند:
فعالیت جنسی را طبق معمول شروع کنید، تا زمانی که تقریبا برای انزال احساس آمادگی کنید.
از همسرتان بخواهید انتهای آلت تناسلی شما را فشار دهد و فشار را برای چند ثانیه حفظ کند تا زمانی که میل به انزال برطرف شود.
از همسرتان بخواهید در صورت لزوم فرآیند فشار دادن را تکرار کند.
پس از چند جلسه تمرین، چگونگی به تعویق انداختن انزال ممکن است به عادتی تبدیل شود که دیگر نیازی به تکنیک مکث-فشار نداشته باشید.
اگر تکنیک مکث فشار باعث درد یا ناراحتی میشود، روش دیگر این است که تحریک جنسی را درست قبل از انزال متوقف کنید، صبر کنید تا سطح برانگیختگی کاهش یابد و سپس دوباره شروع کنید. این رویکرد به عنوان تکنیک توقف-شروع شناخته میشود.
درمان زود انزالی با استفاده از کاندوم
کاندوم ممکن است حساسیت آلت تناسلی را کاهش دهد که میتواند در به تاخیر در انزال کمک کند. برخی کاندومها حاوی مواد بیحسکننده مانند بنزوکائین یا لیدوکائین هستند یا از لاتکس ضخیمتر برای به تاخیر انداختن انزال ساخته شدهاند. میتوانید از پزشک خود یا مسئول داروخانه درباره معرفی کاندوم راهنمایی بخواهید.
بیحسکنندههای موضعی
کرمها و اسپریهای بیحسکننده که حاوی یک ماده بیحسکننده مانند بنزوکائین، لیدوکائین یا پریلوکائین هستند، گاهی برای درمان انزال زودرس استفاده میشوند. این محصولات باید 10 تا 15دقیقه قبل از رابطه جنسی روی آلت تناسلی استفاده شود تا حس را کاهش دهد و به تاخیر در انزال کمک کند.
اگرچه داروهای بیحسکننده موضعی موثر و به خوبی قابل تحمل هستند، اما دارای عوارض جانبی هم هستند. مثلا برخی از مردها از دست دادن موقت حساسیت و کاهش لذت جنسی را گزارش میدهند. گاهی اوقات، همسران این افراد هم این اثرات را گزارش کردهاند.
داروهای خوراکی
بسیاری از داروها ممکن است ارگاسم را به تاخیر بیندازند. اگرچه هیچیک از این داروها به طور خاص توسط سازمان غذا و دارو برای درمان انزال زودرس تایید نشده است، اما برخی از آنها از جمله داروهای ضد افسردگی و مسکنها برای این منظور استفاده میشوند.
این داروها ممکن است برای مصرف روزانه یا بر حسب تقاضا، به تنهایی یا همراه با سایر درمانها تجویز شوند.
داروهای ضد افسردگی
یکی از عوارض جانبی برخی از داروهای ضد افسردگی، تاخیر در ارگاسم است. به همین دلیل، مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین مانند سرترالین، پاروکستین یا فلوکستین برای کمک به تاخیر در انزال استفاده میشوند.
بر اساس تحقیقی که برای استفاده در ایالات متحده انجام شده، به نظر میرسد پاروکستین موثرترین این داروها باشد. تاثیر این داروها معمولا 5 تا 10روز طول میکشد، اما ممکن است دو تا سه هفته از شروع درمان بگذرد تا اثر کامل را ببینید.
عوارض جانبی ناخواسته داروهای ضد افسردگی ممکن است شامل حالت تهوع، تعریق، خوابآلودگی و کاهش میل جنسی باشد.
داروی ضد درد ترامادول
دارویی است که معمولا برای درمان درد استفاده میشود. همچنین دارای عوارضی است که انزال را به تاخیر میاندازد. عوارض جانبی ناخواسته ممکن است شامل حالت تهوع، سردرد، خوابآلودگی و سرگیجه باشد.
مشاوره برای درمان زود انزالی
رویکرد مشاوره، شامل صحبت با متخصص سلامت روان در مورد روابط و تجربیات شما است. جلسات میتوانند به شما در کاهش اضطراب عملکرد و یافتن راههای بهتر برای مقابله با استرس کمک کنند.
زمانی که مشاوره در ترکیب با دارو درمانی استفاده میشود، به احتمال زیاد موثرتر خواهد شد.
با انزال زودرس، ممکن است احساس کنید که صمیمیت خود را با همسرتان از دست میدهید. ممکن است احساس خشم، شرم و ناراحتی کنید و از شریک زندگی خود دور شوید.
شریک زندگی شما هم ممکن است از تغییر در صمیمیت جنسی ناراحت شود. انزال زودرس میتواند باعث شود که رابطه شما آسیب ببیند.
صحبت کردن در مورد این مشکل، گام مهمی است که باید حتما بردارید.
درمان عوارض بعد از کرونا با ازون درمانی چگونه است؟