کد خبر: ۲۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - 2013May 28
شفا آنلاين -تخم‌مرغ دارای مشخصه‌های شگفت‌آوری مانند توانایی مخلوط‌ کردن همیشگی روغن و غذاهای بر پایه آب است. شرکت امریکایی در حال تحلیل صدها ترکیب گیاه‌محور مختلف برای تعیین خاصیت مخلوط‌کنندگی ‌آن‌هاست 
.  به گزارش شفا آنلاين فدانشمندان این مرکز در حال ساخت «میکروکیک» در لوله‌های آزمایشگاهی به عنوان جایگزین‌های احتمالی برای تخم‌مرغ‌ها در غذاهای پختنی است.   آنها همچنین مشغول تحلیل محتوای پروتئین و وزن مولکولی بسیاری از ترکیبات مختلف برای اطمینان از قابلیت فواید مغذی تخم‌مرغ گیاهی هستند.   این شرکت پیشتر محصول پودر تخم مرغ را به جای تخم‌مرغ پخته تولید کرده بود که بیل‌ گیتس قادر به تشخیص تفاوت بین این دو هنگام خوردن شیرینی پخته‌شده از پودر جدید نبود!   گام بعدی شرکت، تولید تخم‌مرغ نیمرو شده است. محققان این مرکز، گیاهی را در آسیا یافته‌اند که ماده جامد را با گرما منعقد می‌کند. این همان فرایندی است که تخم‌مرغ را نیمرو می‌کند.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: