شفا آنلاين- متخصص ارتوپدی گفت: تعریف کفش طبی به لحاظ پزشکی با باورهای رایج در عموم متفاوت است.
مسعود رفیعایی، با بیان اینکه کفشهای طبی با توجه به ضایعهای که در پا ایجاد شده انواع مختلفی دارند، اظهار کرد: استفاده از کفش طبی مناسب بر روی پا، زانو به ویژه کمر و ستون فقرات تاثیر میگذارد.
وی تصریح کرد: استفاده از کفش طبی زمانی موثر است که بتواند تاثیر مثبت در کاهش دردهای زانو و کمر داشته باشد و این امر تنها با انتخاب درست این نوع کفشها ممکن میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه تعریف کفش طبی به لحاظ پزشکی با باورهای رایج در عموم متفاوت است، ادامه داد: اکثر مردم تصور میکنند کفشهای طبی باید سبک و مناسب برای پیاده روی باشد در حالی که از نظر متخصصان ارتوپدی کفش طبی مناسب است که ضایعهها و نواقص ایجاد شده در پا را اصلاح کند و بر پای فرد منطبق باشد.
رفیعایی با اشاره به اینکه کفش طبی باید با توجه به قالب پای هر فرد ساخته شود،به ايسنا خاطرنشان کرد: پوشیدن کفشهای طبی به افرادی که عارضههایی مانند صافی کف پا، پا چنبری، انحرافات استخوانی پاشنه پا دارند توصیه میشود.
وی با اشاره به اینکه کفش طبی باید زیر نظر کارشناس یا متخصص ساخت کفش طبی ساخته شود، اضافه کرد: استفاده از کفش طبی زمانی تاثیرگذار است که اصولی و با توجه به نوع ضایعه پا ساخته شده باشد اما متاسفانه بیشتر کفشهای طبی که مورد استفاده قرار میگیرد فاقد استاندارهای لازم است.