کد خبر: ۲۸۸۷۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021September 01
میل فرد به رابطه جنسی با هر نوع جنسیت و هر نوع گرایشی (نه به معنای رابطه جنسی با همه کس) فارق از مسائل عاطفی ، سن ، جنسیت ، اندام، دستگاه تناسلی و ... این افراد تنها کیفیت رابطه جنسی را دنبال میکنند.

شفاآنلاین>سلامت جنسی>گرایشات جنسی افراد خود شامل چند دسته میشود که این گرایش تابع عوامل ژنتیکی،شرایط محیطی و اختلالات جنسی و هورمونی و حتی انحرافات جنسی گسترده می شود.


دگر جنس گرایی - هتروسکچوآل
دگر جنس گرایی یا تمایل به جنس مخالف ،طبیعی ترین گرایش جنسی محسوب می شود و باعث تکامل و حفظ نسل بشر.


همجنس گرایی - هوموسکچوآل
تمایل به جنس موافق ، یک فرد همجنس گرا  تمایلی نسبت به جنس مخالف خود نداشته و ترجیح میدهد رابطه عاطفی و جنسی با جنس موافق خود داشته باشد، عوامل زیادی میتواند در هم جنس گرایی نقش داشته باشد نوع تریبیت (برخورد والدین در دوران کودکی، بعنوان مثال والدینی که خواستار داشتن فرزند پسر بودند اما چون صاحب فرزند دختر شده اند ظاهر او را همانند پسران ، موهای مدل پسرانه لباسهای پسرانه اسباب بازی های پسرانه هم بازی های پسر و برخورد پسرانه با وی  انتخاب نموده که در رشد عاطفی و جنسی تاثیر گذار بوده است)، عوامل ژنتیکی و هورمونی نیز تاثیر گذارند.

 

هردو جنس گرایی - بایسکچوآل
همانطور که از عنوان مشخص است ، میل به هر دو جنس موافق و مخالف ، ممکن است این حالت در سنین 20 تا 25 سال در افراد شکل شدید تری به خود بگیرد و بعد از این سنین کم کم یک فرد هر دو جنسگرا ،کم کم تنها تمایل دگر جنس گرایی به خود بگیرد اما ممکن هم هست فردی تا آخر عمر تمایل هر دو جنسگرایی را داشته باشد ، در دختران آسیبهای روحی ناشی از ارتباط نادرست با جنس مخالف میتواند آنها را به برقراری رابطه عاطفی به جنس موافق سوق دهد.


هیچ جنس گرایی - ایسکچوآل
عدم تمایل به برقراری رابطه عاطفی و جنسی  با فردی دیگر اعم از جنس موافق و جنس مخالف را گویند.

هر جنس گرایی- پن سکچوآل
میل فرد به رابطه جنسی با هر نوع جنسیت و هر نوع گرایشی (نه به معنای رابطه جنسی با همه کس) فارق از مسائل عاطفی ، سن ، جنسیت ، اندام، دستگاه تناسلی و ... این افراد تنها کیفیت  رابطه جنسی را دنبال میکنند.


احکام اسلام و گرایشات جنسی
در احکام دین اسلام ، رابطه جنسی تنها بین دو جنس مخالف آنهم در بستر ازدواج مورد قبول است و هر رابطه ای جز آن حرام است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: