کد خبر: ۲۸۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۵ تير ۱۳۹۳ - 2014July 16
شفاآنلاین-شرکت های مایکروسافت و گوگل به ترتیب در حال کار بر روی ابزار هوشمند پوشیدنی برای نابینایان و توسعه لنزهای هوشمند برای کمک به افراد دوربین هستند.
به گزارش شفاآنلاین،از زومیت، در حالی که بیشتر شرکت های بزرگ در حال کار بر روی توسعه ی ابزارهای پوشیدنی هوشمند برای طیف مصرف کنندگان معمولی هستند، بازاری نیز متشکل از افرادی که از معلولیت یا نقص جسمانی رنج می برند وجود دارد که اغلب سازندگان یا آن را نادیده گرفته یا تاکید و توجه کمی به آن دارند. اکنون به نظر می رسد مایکروسافت تصمیم گرفته برخورد دیگری با این مقوله داشته باشد.

شرکت مایکروسافت تلاش دارد یک ابزار پوشیدنی مختص افراد نابینا تولید کند. این دستگاه در مرحله ی آزمایش به سر می برد و بر روی یک گروه هشت نفره در انگلیس آزمایش می شود.

این ابزار اشیای محیط پیرامون فرد را شناسایی و در قالب صدا به گوش شخص منتقل می کند.

این گجت می تواند توصیفی از اشیای پیرامون مانند ساختمان های اطراف و یا آنچه که فرد قصد خوردن آن را دارد ارایه کند.

کمک به مسیریابی نیز از دیگر کاربردهای این فناوری است تا بتوان با استفاده از آن از برخورد آن ها با اشیا و افراد و همچنین حرکت آهسته ی آن ها جلوگیری کند.

جزئیات بیشتری این گجت تا پایان سال جاری ارایه می شود.

بر اساس اطلاعاتی که بدست آورده، مایکروسافت این پروژه را به دید رقیبی برای تلاش های گوگل در زمینه ی ابزارهای پوشیدنی نمی نگرد.

از طرفی شرکت گوگل نیز با توسعه ی لنزهای هوشمند به یاری مبتلایان به دیابت و افراد دوربین می آید.

گوگل هم اکنون نیز با در نظر گرفتن پروژه Google Glass و Android Wear زمان و منابع عظیمی را بر روی توسعه ی نسل بعدی پوشیدنی ها سرمایه گذاری کرده است.

تیم سری آزمایشگاه گوگل ایکس ( Google X ) در گوگل تایید کرده اند که توانسته اند تکنولوژی مربوطه را به سطحی از محصول توسعه دهند که بوسیله آن ضمن بهبود مسایل مربوط به نگهداری و سلامت چشم، بتوان به مدیریت بیماری ها و شرایط خاص چشمی پرداخت.

به عنوان بخشی از این توافق، آزمایشگاه گوگل اکس و بخش مراقبت های چشمی Novartis به ساختن لنزهای هوشمندی مشغول خواهند شد که از حسگرها، میکروچیپ ها و سایر تجهیزات الکترونیکی در مقیاس کوچک به طوری که غیرآسیب زا بهره می برند که بر دو حیطه ی مشخص متمرکز خواهد بود.

اولین زمینه، ایجاد امکانی برای بیماران دیابتی خواهد بود که آن ها را با اندازه گیری میزان قند موجود در مایع اشک، از طریق ارسال اطلاعات به گوشی هوشمند یا تبلت نسبت به سطح گلوکوز خون مطلع سازد.

دومین زمینه، ارایه راه حلی است که بر اساس آن بتوان تمرکز طبیعی چشم بر روی اشیا نزدیک را ایجاد کرده و از این طریق، بینایی طبیعی را به افرادی که دچار دوربینی هستند بازگرداند.

نقش گوگل در این توافق، ساختن بخش های الکترونیکی ریز به منظور جمع آوری داده ها از چشم کاربر و همچنین آماده ساختن چیپ های کم مصرف طراحی شده برای چنین مصارفی است.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: