به گزارش شفاآنلاین:در زمان برانگیختگی جنسی گردش خون به سمت ناحیه تناسلی افزایش پیدا می کند و منجر به افزایش حساسیت این ناحیه می شود. در زمان برانگیختگی ضربان قلب فرد، فشار خون و سرعت نفس کشیدن وی نیز افزایش پیدا می کند. با نزدیک شدن به ارگاسم عضلات هم دچار اسپاسم یا گرفتگی می شوند. بسیاری از خانم ها نیز در زمان ارگاسم دچار اسپاسم های ریتمیک در ناحیه واژن می شوند.
بسیاری از محققان معتقدند واکنش های جنسی مراحل خاصی را در پی دارد اما تئوری های ارائه شده آنها در مورد این مراحل متفاوت است. به هرحال اکثر این تئوری ها شامل مراحل زیر است:
برخی خانم ها پس از آخرین مرحله هم می توانند یک ارگاسم دیگر را تجربه کنند، در حالیکه مردها قبل از اینکه دوباره بتوانند به ارگاسم برسند باید کمی استراحت کنند.
گرچه مقالات زیادی در مورد ارگاسم و فواید آن برای سلامت پوست، مو و سلامت کلی جسم وجود دارد، اما شواهد علمی کمی وجود دارد که نشان می دهند ارگاسم برای سلامت مفید است.
مسئله مهمی که وجود دارد این است که ارگاسم لذت بخش است و لذت شادی ناشی از آن به خودی خود می تواند فواید زیادی برای سلامت داشته باشد.رابطه جنسی لذت بخش می تواند به بهبود خلق و خوی افراد کمک کند، استرس را کاهش دهد، سیستم ایمنی را تقویت کند و رابطه عاطفی بین زن و شوهرها را بهبود بخشد.
واقعیت این است که خانم ها برای باردار شدن نیازی به رسیدن به ارگاسم ندارند، با این حال برخی بررسی ها نشان داده اند ارگاسم می تواند باروری را در خانم ها تقویت کند.
برخی اعتقادات اشتباه در مورد ارگاسم خانم ها وجود دارد که مردم سعی در اصلاح یا فراموش کردن آنها ندارند. در ادامه به برخی از رایج ترین تفکرات اشتباه در این باره اشاره می شود.
گرچه رویدادهای ناخوشایند، مشکلات ارتباطی و بیماری های روحی عواملی هستند که رسیدن به ارگاسم را مشکل می سازند، اما بسیاری از خانم ها با وجود سلامت جسمی و روحی و ارتباط عاطفی سالم با همسر خود، باز هم در رسیدن به ارگاسم دچار مشکل هستند.
ارگاسم یک واکنش جنسی و روحی است و هر گونه مشکل و بیماری در بدن می تواند رسیدن به لذت جنسی و ارگاسم را در فرد مختل سازد.
برخی افراد نیز به خاطر روان نشدن و خشکی واژن خود نمی توانند به ارگاسم برسند، این مشکل معمولا در زمان مصرف قرص های ضد بارداری یا قرص های هورمونی یا پس از بارداری و در دوران یائسگی بروز می کند.
به علاوه برخی خانم ها دچار ولوودینیا می شوند؛ ولوودینیا یک درد بدون علت در ناحیه واژن یا اطراف دهانه واژن است. درمان این مشکل و سایر مشکلات جنسی به بهبود لذت جنسی و رسیدن به ارگاسم کمک می کند.
تصور اشتباهی که بین اکثریت مردم وجود دارد این است که خانم ها از طریق رابطه جنسی کامل و به عبارتی از طریق دخول به ارگاسم می رسند. اما لازم به ذکر است که بسیاری از خانم ها تنها با تحریک کلیتوریس ارگاسم را تجربه می کنند.
گرچه ارگاسم واژینال زیاد رایج نیست و اکثر خانم ها از طریق تحریک کلیتوریس به ارگاسم می رسند، اما در عین حال برخی خانم ها دارای ارگاسم واژینال هستند و از طریق کلیتوریس نمی توانند ارگاسم را تجربه کنند.
نکته قابل ذکر این است که ارگاسم خانم ها با تحریک نقاط مختلف حاصل می شود، این نقاط عبارتند از واژن، کلیتوریس و نوک پستان ها. خانم ها دارای نیازهای متفاوت هستند و نقطه حساس و قابل تحریک در همه خانم ها یکسان نیست، لازم است بدن خانم ها، نیازها و حساسیت های آنها شناخته شود.
ارگاسم یک تجربه روحی و بیولوژیکی پیچیده است و رسیدن به ارگاسم برای همه یکسان نیست. برخی خانم ها برای رسیدن به ارگاسم باید عاشق پارتنر خود باشند در حالیکه همه خانم ها اینطور نیستند. نوع رابطه فرد با شریک جنسی می تواند بر روی ارگاسم تاثیر بگذارد، اما ممکن است هیچ تاثیری هم نداشته باشد.
عواملی که در رسیدن به ارگاسم خانم ها کمک می کنند، عبارتند از:
هیچ راهی برای تشخیص تجربه ارگاسم در خانم وجود ندارد، مگر اینکه از وی بپرسید و خود او رسیدن به ارگاسم را اعلام کند. برخی خانم ها در زمان ارگاسم ناله می کنند و برخی دیگر ساکت هستند، برخی در این شرایط گر می گیرند و عرق می کنند، اما برخی خانم ها هیچ یک از این واکنش ها را نشان نمی دهند. اگر می خواهید بدانید همسرتان ارگاسم را تجربه کرده یا خیر، بهتر است بی پرده از او بپرسید.
اگر پاسخ همسرتان منفی بود بهتر است از قضاوت، عصبانیت یا احساس ناامیدی اجتناب کنید، زیرا اینها فقط فشار را بر شما و همسرتان بیشتر می کند و منجر به بروز اضطراب می شود. به جای بهتر است به علت بروز این مشکل فکر کنید و به دنبال حل آن باشید.