کد خبر: ۲۲۹۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014May 21
شفا آنلاین-رییس مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت:در هفت سال گذشته از طریق دانش بیورزونانس 6 نارسایی در این پژوهشکده تشخیص داده شده و به ثبت رسیده است.
به گزارش شفا آنلاین،بیورزونانس علم تشخیص بیماری ها با استفاده از فرکانس سلولی آنها است و درمورد بسیاری از بیماری ها که تشخیص آنها با روش های مرسوم پزشکی امکان پذیر نیست، این فناوری می تواند علت بیماری را تشخیص دهد.

 دکتر حمیدرضا طاهری یگانه امروز چهارشنبه در نخستین کنفرانس بیورزونانس و تشخیص پزشکی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود:بررسی و تشخیص این نارسایی ها شامل انواع آلرژی ها، انواع پاتوژن ها از جمله قارچ و باکتری ها، تاثیرات امواج هسته ای، کمبود ویتامین و مواد معدنی در بدن، وجود فلزات سنگین مانند سرب و جیوه و مواد سمی خطرناک و ضعف سیستم ایمنی بدن در پژوهشکده سلامت و الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده است.

وی در توضیح نحوه تشخیص نارسایی ها با استفاده از دستگاه بیورزونانس گفت:تمامی سلول های بدن دارای ارتعاشاتی هستند که دستگاه بیورزونانس این امکان را به پزشک می دهد تا با مشاهده اختلاف فرکانس به دست آمده از سلول ها و بدون نیاز به خون گیری، انواع نارسایی ها را تشخیص دهد.

طاهری یگانه با بیان اینکه دستگاه بیورزونانس دارای 54 هزار فرکانس است گفت: هر کدام از این فرکانس ها برای تشخیص و شناسایی نارسایی ها در اعضای مختلف بدن تعریف شده است.

رییس مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه استفاده از دستگاه بیورزونانس در ایران هنوز در مرحله تحقیقات قرار دارد خاطرنشان کرد:کشورهای پیشرفته فعالیت هایی را در زمینه تولید این دستگاه و استفاده از آن در تشخیص بیماری ها انجام داده اند.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از دستگاه بیورزونانس و تشخیص نارسایی ها یک روش جدید غیرتهاجمی است گفت: این روش برای تشخیص و درمان بیماری ها در گروهی از بیماران که از طریق پزشکی کلاسیک به نتایج قابل قبولی نرسیده اند به عنوان یک سیستم کمکی قابل استفاده است.

وی شعار بیورزونانس در ایران را «فرکانس سلولی به عنوان بیومارکر طلایی در تشخیص دیجیتالی» عنوان کرد.

طاهری یگانه با اشاره به برنامه های نخستین سمینار بیورزونانس و تشخیص پزشکی گفت:در این سمینار قرار است از دستگاه بیورزونانس در تشخیص مشکلات ریه، هپاتیت و عفونت مجاری ادراری به صورت زنده استفاده شود.

در ادامه این مراسم دکتر حمید کشوری رییس پژوهشکده سلامت و الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: دستگاه بیورزونانس در طب کل نگر استفاده می شود و یکی از اصول این دستگاه این است که خود را با انسان وفق می دهد.

وی گفت: میزان دخالت و حضور قشر مهندس در تشخیص و درمان در علم بیورزونانس بسیار کمرنگ است و پزشکان به عنوان محور فعالیت های اجرایی در این روش جدید قرار دارند.

رییس مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه ایران از روز دوشنبه گذشته به باشگاه جهانی بیورزونانس پیوسته است، گفت: اولین برنامه ایران در زمینه بیورزونانس رسانه ای کردن این علم و شناسایی آن به جامعه پزشکی است.

وی گفت: مجوزهای لازم برای فعالیت پزشکان کسب نشده است اما سازمان نظام پزشکی کشور از استفاده از این علم در تشخیص نارسایی ها و بیماری ها حمایت می کند و به زودی مجوزهای لازم برای استفاده از این علم در تشخیص بیماری ها کسب خواهد شد.

وی با بیان اینکه دستگاه بیورزونانس به نوعی مترجم زبان سلول ها است گفت: این دستگاه هم اکنون در کشورهای پیشرفته تولید می شود.

وی ابراز امیدواری کرد: در آینده ای نزدیک این دستگاه در کشور بومی سازی شود.

نخستین سمینار بیورزونانس و تشخیص پزشکی تا فردا (پنجشنبه) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برپاست.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: