کد خبر: ۲۲۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 2013May 05
شفا آنلاین - ترکیبات موجود در ترخون، برای پیشگیری از لخته شدن خون، التهابات، اسپاسم، فشارخون و تصلب شرائين (سفتي جدار رگ ها) مؤثر است.
به گزارش شفا آنلاین ؛ کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اسانس تند موجود در ترخون، می تواند جایگزین مناسبی برای نمک محسوب  شده و مصرف آن به همراه غذا برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون و رژیم های لاغری توصیه می شود. مهندس اکرم پایدار با بیان اینکه ترخون نوعی آرامبخش ملایم است، ادامه داد: از دیگر خواص این سبزی، تقویت اعصاب و کمک به هضم غذاهای پرچرب، تسکین درد و رفع مشکلات قاعدگی مانند تهوع و ضعف است. کاهش بوی نامطبوع بدن با مصرف ترخون این کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به سم زدا بودن ترخون، اظهار کرد: بوی تند ترخون موجب مهار رشد میکروب های پوست و کاهش بوی نامطبوع بدن می شود. وی یادآور شد: ترخون با کمک به افزایش قدرت دفاعی بدن، شدت عوارض بیماری های ویروسی را کاهش می دهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: