کد خبر: ۲۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 2013May 05
شفا آنلاین - با وجود اینکه‌ آجیل فواید زیادی داشته و دارای منابع خوبی از اسیدهای چرب ضروری است، اما مصرف آن برای برخی از افراد می تواند مشکل ساز باشد.
 پیمان عزیز محمدی، فوق تخصص غدد و متابولیسم اظهار داشت: کنترل وزن و تنظیم نگه داشتن چربی و قند خون، موضوع مهمی است که به طور عمده از طریق تغذیه اصولی و مناسب به دست می آید. وی گفت: متاسفانه الگوهای بد غذایی در برخی از ایام به ویژه روزهای ابتدایی سال نو، موجب می شود که بسیاری از تنظیمات بدن به هم ریخته و فرد مستعد ابتلا به برخی از نارسایی ها شده و یا اینکه بیماری اش تشدید شود. عزیز محمدی با بیان اینکه آجیل از جمله تنقلات پر مصرف در ایام عید است،  تاکید کرد: با وجود اینکه آجیل فواید زیادی داشته و دارای منابع خوبی از اسیدهای چرب ضروری است، اما مصرف آن برای برخی  از افراد می تواند مشکل ساز باشد. وی تاکید کرد: افرادی که قصد کاهش وزن دارند و همچنین افرادی که بیش از نیاز بدن خود انرژی دریافت می کنند، تا حد امکان باید از مصرف آجیل خود داری کنند. عزیز محمدی گفت: مبتلایان به دیابت و افراد دارای چربی ( كلسترول)  خون بالا نیز باید از مصرف آجیل پر هیز کنند. وی یاد آور شد: در واقع 4 گروه فوق یا باید مصرف آجیل را به کمترین مقدار ممکن برساند و یا اینکه از مصرف این ماده به طور کامل پرهیز کنند تا اینکه بیماریشان بر طرف شده و یا انیکه وضعیت جسمی آنها به حالت طبیعی بر گردد. عزیز محمدی خاطر نشان کرد: مصرف آجیل های شور نیز بر روی افراد مختلف می تواند تاثیرات متفاوتی بگذارد؛ در همین حال بهتر است از مصرف  بیش از اندازه آجیل های شور پر هزیز شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: