کد خبر: ۲۲۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014May 12
شفا آنلاین-عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان علل تکان دادن پا، علت این رفتار را ناشکیبایی و عادتی عنوان کرد که گاهی نیز منشا زیستی دارد.

به گزارش شفا آنلاین،عبدالله امیدی  در پاسخ به سؤالی درباره علت تکان دادن پا اظهار داشت: تکان دادن پا می‌تواند بر اثر بی‌قراری یا نگرانی باشد، معمولاً افراد ناشکیبا وقتی در استرس صبر قرار می‌گیرند و باید مدت زمانی را صبر کنند بیقراری و بی‌تابی را با تکان دادن پاهایشان نشان می‌دهند.

وی افزود: تکان دادن پا می‌تواند عادتی هم باشد بنابراین همیشه علت آن روانی نیست. بر این اساس فرد بر اثر عادت و بدون دلیل پاهای خود را تکان می‌دهد که می‌تواند موجب بر هم زدن آرامش اطرافیان شود.

این متخصص حوزه بهداشت روان با اشاره به عامل زیستی به عنوان یکی از عوامل تکان دادن پا گفت: اگر تکان دادن پا به صورت لرزش باشد و فرد نتواند آن را کنترل کند علت آن زیستی است ولی وقتی حرکتی باشد ممکن است بر اثر بیقراری یا رفتاری عادتی باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: تکان دادن پا اختلال محسوب نمی‌شود که بخواهند برای آن پروتکل درمانی بنویسند اما، باید علت زمینه‌ای که معمولاً استرس یا اضطراب است درمان شود.

وی با اشاره به تشخیص افتراقی این اختلال با سندرمپای بی‌قرارتصریح کرد: در سندرم بی‌قراری پا فرد در ناحیه ران و ساق پا احساس درد عصبیمی‌کند و پای خود را به دلیل سوزش و کرختی تکان می‌دهد.علائم این سندرمبا قدم زدن بهتر می‌شود نه با استراحت کردن. این افراد همچنین بیقراری حرکتی نشان داده و علائم آنهادر شب تشدید می‌شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان خاطر نشان کرد: رعایت بهداشت خواب، پرهیز از مصرف الکل و مواد حاوی کافئین می‌تواند در کاهش این اختلال مؤثر باشد.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: