تغذیه بعد از ۴۰ سالگی بسیار مهمتر میشود، زیرا با افزایش سن سوخت و ساز بدن کاهش مییابد، تعادل هورمونها تغییر پیدا میکند و علت ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن بعد از۴۰ سالگی است
شفا آنلاین>سلامت>با افزایش سن بخشهای مختلف بدن تغییراتی میکنند و نیاز به مراقبتهای بیشتی دارید،همچنین یکی از مهمترین مسائل که بعد از ۴۰ سالگی باید مد نظر قرار بگیرند، تغذیه است.به گزارش شفا آنلاین، تغذیه بعد از ۴۰ سالگی بسیار مهمتر میشود، زیرا با افزایش سن سوخت و ساز بدن کاهش مییابد، تعادل هورمونها تغییر پیدا میکند و علت ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن بعد از۴۰ سالگی است. با این حال، رعایت یک رژیم غذایی سالم دراین سنین، از بارابتلا به بسیاری از شرایط پزشکی خطرناک میکاهد. به طور کلی برای مبارزه با بیماریهای مزمن، نیاز زنان و مردان با افزایش سن به مصرف سوپرفودها یا غذاهای شگفت انگیز بیشتر میشود.تمشکبسیاری از بیماریهای گوارشی در زنان بالای ۴۰ سال، مرتبط با کاهش سلامت روده و هضم نشدن مواد غذایی است. کمبود فیبر در رژیم غذایی، یکی از علل بروز این مشکلات است. متخصصان تغذیه توصیه میکنند روزانه باید ۲۰ تا ۳۰ گرم فیبر از طریق رژیم غذایی وارد بدن شما شود. این در حالی است که مصرف یک فنجان تمشک، بیش از ۸ گرم فیبر به بدن میرساند.عدساین ماده غذایی نه تنها به هضم فیبر کمک میکند، بلکه سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین و آهن است و میزان قند خون را نیز در محدوده سالم نگه میدارد.کدو تنبلتحقیقات موسسه ملی سرطان ایالات متحده نشان داده که کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن در کاهش ابتلا به بسیاری از سرطان(Cancer)ها به ویژه سرطان سینه مفید است. همه سبزیجات قرمز، زرد، بنفش و نارنجی و همچنین سبزیجات حاوی برگهای سبز تیره، غنی از کاروتنوئیدها هستند. هویج نارنجی و کدو تنبل، در واقع ستارههای بتاکاروتن محسوب میشوند.گوجه فرنگیبنا بر تحقیقات مجله بین المللی تحقیقات و درمان سرطان، علاوه بر بتاکاروتن، یک آنتی اکسیدان خوراکی به نام لیکوپن نیز در جلوگیری از سرطان نقش مهمی دارد. میوهها و سبزیجات قرمز رنگ مانند گوجه فرنگی، هندوانه، پاپایا و فلفل قرمز، همگی منابع خوبی از لیکوپن هستند. جالب است بدانید پخت گوجه فرنگی به جذب بیشتر لیکوپن موجود در آن کمک میکند.تخم کتانروغن تخم کتان برای کنترل کلسترول بسیار عالی است. اما مهمتر از این ها، دانههای تخم کتان سرشار از امگا۳ و وجودش در برنامه رژیم غذایی همه ضروری است. با این دانهها میتوانید بیماری قلبی، دیابت، سرطان و التهابهای بدن را کاهش دهید.