کد خبر: ۲۰۶۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014April 22
شفا آنلاین-رییس سازمان نظام پزشکی از تغییر ذائقه غذایی به خصوص در جوانان ابراز نگرانی کرد و گفت:‌ این اقبال به فست فودها می‌تواند خطرناک باشد و لازم است فعالیت‌هایی در زمینه تطبیق غذاهای سالم با ذائقه بومی صورت بگیرد.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر زالی در مراسم اعطای نشان امنیت و سلامت غذایی با اشاره به اختلال‌های موجود در هرم غذایی ایرانیان گفت: مشکلات جدی در زمینه مواد غذایی مصرفی وجود دارد. به طور مثال ایرانیان در روز حدود 15 گرم نمک مصرف می‌کنند که باید به میزان 6 گرم در روز برسد.

وی با اشاره به مصرف بیش از حد قند و شکر گفت: مصرف این مواد در ایران 20 درصد بالاتر از استاندارد جهانی است و هرم غذایی در کشور ما در حوزه مصرف نان و برخی غلات نشان می دهد مصرف این مواد 40 درصد بیشتر از مصرف استاندارد است.

زالی همچنین با اشاره به اینکه در 25 درصد از نوزادان شیرخواره 15 تا 23 ماهه کمبود روی وجود دارد، گفت: بین سرطان‌های دستگاه گوارش و روی ارتباط مستقیمی وجود دارد و با توجه به اینکه ایران در سرطان‌های معده و گوارش جزو کشورهای با آمار بالا محسوب می‌شود باید به این موضوع توجه شود.

وی درباره اعطای نشان ایمنی و سلامت به صنایع غذایی تاکید کرد: هرچند این اقدام به صورت نمادین صورت می‌گیرد برای تشویق صنایع غذایی در کشور باید همه در این حوزه فعالیت کنند.

رییس سازمان نظام پزشکی با تاکید بر اینکه وجود غذای سالم و ایمن کف انتظارات ماست، گفت: شرط لازم برای غذاهای سالم این است که ماده غذایی به گونه‌ای باشد که نه تنها سلامت را تامین کند بلکه در ارتقای سلامت هم نقش ایفا کند.

وی همچنین با اشاره به کاستی‌ها و نواقص موجود در هرم غذایی کشور گفت‌: ماده غذایی باید از مزرعه تا سفره‌ها مراقبت شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: