شفا آنلاین -میوههایی که رنگدانههای قرمز دارند اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو و... ضد سرطان هستند.
به گزارش
شفا آنلاین ،حمید عبدی متخصص تغذیه گفت: پوست سیب قرمز به دلیل وجود رنگدانههای موجود در خودضد سرطان است.
وی
ادامه داد: میوههایی که رنگدانههای قرمز اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو
دارند ضد سرطان هستند همچنین میوههای دارای رنگدانههای سبز که حاوی
کلروفیل هستند مثل سبزیجات نیز خاصیت ضد سرطانی دارند.
عبدی درخصوص
خواص سیب تشریح کرد: سیب در کاهش چربیهای خون نقش بسزایی را ایفا میکند
و بهتر است که با پوست خورده شود و حتی سرکه سیب درکاهش وزن و کاهش چربی
موثر است.
وی خاطر نشان کرد: سیب در رشد و افزایش قد کودکان نقش
بسزایی را دارد و گاز زدن سیب به استحکام فک و دندان کمک کرده و موجب تمیزی
آنها میشود.