کد خبر: ۲۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 2013April 30
شفا آنلاین - میوه ها و سبزیجات با رنگدانه های قرمز، بنفش، نارنجی بهترین منابع غذایی در سلامت چشم هستند.
 میترا زراتی، کارشناس ارشد تغذیه و مدرس دانشگاه آزاد با بیان اینکه در حوزه مواد مغذی به علت اینکه چشم به ویژه عدسی چشم یکی از قسمتهایی است که در معرض اکسیداسیون بوده ماهیت رژیم غذایی مورد استفاده تأثیر مستقیمی روی آنتی اکسیدان چشم دارد. وی در ادامه گفت: طبق تحقیقات انجام شده رنگدانه موجود در سبزیجات که در اسفناج به مقدار فراوانی یافت می شود برای پیشگیری در ابتلا به آب مروارید نقش موثری دارد. ز‌راتی در ادامه با بیان اینکه استفاده از مواد غذایی دیگری مانند گوشت و انواع آجیل و مغزهای گیاهی به خصوص گردو که حاوی روی بوده نقش مهمی در سلامت شبکیه دارد که توصیه می شود در رژیم غذایی سالمندان استفاده شود. این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی همچنین تصریح کرد: کسانی که از نمک فراوان در تغذیه خود استفاده می کنند باید به این نکته توجه داشته باشند که به دلیل افزایش فشار خون چشم در معرض تحلیل مو‌یرگ های چشم هستند که تاری دید و آب مروارید را به همراه خواهد داشت. وی در ادامه گفت بهترین منابع غذایی که در سلامت چشم می تواند موثر باشد میوه ها و سبزی ها به خصوص آنها که رنگدانه های قرمز، بنفش و نارنجی دارند، هستند. زراتی در پایان خاطر نشان کرد: توصیه می شود همه افراد از سنین جوانی از منابع ویتامین c مانند سبزیجات و مرکبات و منابع ویتامین E مانند کنجد، گردو برای سلامت جسم و روان خوداستفاده کنند منبع :باشگاه خبرنگاران
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: