کد خبر: ۱۸۵۲۶۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 15
دکتر روح الله فتحی: بانک گامت بیماران، بافت تخمدان، جنین از جمله بانک های انسانی فعال در این پژوهشگاه است
شفا آنلاین>سلامت>رئیس دومین سمپوزیوم علمی کرایوبیولوژی و بیوبانک با اشاره به فعالیت بانک های متعدد انسانی و حیوانی در پژوهشگاه رویان وابسته به جهاد دانشگاهی گفت: در حال حاضر چهار بانک در حوزه انسانی در این پژوهشگاه فعال هستند و به بیماران خدمات می دهند.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر روح الله فتحی در حاشیه سمپوزیوم علمی کرایوبیولوژی و بیوبانک گفت: بانک گامت بیماران، بافت تخمدان، جنین از جمله بانک های انسانی فعال در این پژوهشگاه است.

وی اظهار کرد: محققان این پژوهشگاه در قالب این بانک ها در حال تحقیق و ارائه خدمات درمانی به برخی از بیماران هستند تا شرایط بهتری را برای آنان به وجود آورند.

فتحی به مزیت های فناوری(Technology) کرایوبیولوژی (زیست شناسی استفاده از سرما) اشاره کرد و گفت: استفاده از این فناوری برای ذخیره سازی سلول های بنیادی و جنسی بسیار حائز اهمیت است.

وی همچنین در اشاره به انجماد به عنوان مهمترین موضوع سمپوزیوم، گفت: این کار با استفاده از درجه حرارت پایین و برای نگهداری مناسب مواد زیستی انجام می شود.

رئیس دومین سمپوزیوم علمی کرایوبیولوژی و بیوبانک با اشاره به این که نگهداری سلول و بافت زنده با استفاده از این فناوری اهمیت زیادی دارد، گفت: در این رویداد علمی تمرکز ما روی حفظ سلول به خصوص سلول جنسی است.

به گفته فتحی، در درمان ناباروری(sterility) گاهی اوقات مجبور می شویم اسپرم یا تخمک بیماران را منجمد کرده و برای مدتی نگهداری کنیم که برای این کار از فناوری کرایوبیولوژی استفاده می کنیم.

وی ادامه داد: برای درمان سرطان(Cancer) هم مجبور به حفظ و نگهداری بافت تخمدان می شویم تا با پیوند این بافت پس از درمان بیماری، افراد امکان بچه دار شدن را داشته باشند.

فتحی با اشاره به اینکه انجماد در نگاه اول موضوع ساده ای به نظر می رسد، گفت: این کار باید با روش های مناسب و با استفاده از تکنولوژی روز انجام شود تا کمترین آسیب به بافت و سلول وارد شود.

دومین سمپوزیوم علمی کرایوبیولوژی و بیوبانک دیروز - چهارشنبه با حضور جمعی از محققان امروز در سالن همایش پژوهشگاه رویان وابسته به جهاد دانشگاهی برگزار شد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: