کد خبر: ۱۸۳۷۳۱
تاریخ انتشار: ۰۵:۴۰ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 03
عمل های جراحی گوش تاکنون عملا بوسیله میکروسکوپ انجام می شد ولی آندوسکوپ دید وسیع تر و بهتری به پزشک می دهد
شفا آنلاین>سلامت>نخستین کارگاه آموزشی آندوسکوپی گوش (EES) برای متخصصان گوش و حلق وبینی جنوب کشور با هدف آشنایی متخصصین فارس و استان های جنوبی کشور با جدید ترین تکنولوژی ها و نحوه استفاده از این تجهیزات در عمل های جراحی جمعه در شیراز برگزار شد.

در این روش با کاهش برش ها به بافت های سالم بیمار کمترین آسیب وارد می شود که شیوه ای غیرتهاجمی است و عوارض کمتری برای بیمار در پی دارد

به گزارش شفا آنلاین، رئیس مرکز تحقیقات گوش ،حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی ایران جمعه در حاشیه این سمینار گفت: این سمینار تخصصی در ارتباط با آندوسکوپی گوش(Ear endoscope) انجام شده که متخصصین این رشته با روش های مختلف تشخیصی ، جراحی بیماریهای گوش میانی ، خارجی و قسمت های جانبی جمجمه و ... آشنا شدند.

دکتر محمد فرهادی وزیر سابق علوم افزود: عمل های جراحی گوش تاکنون عملا بوسیله میکروسکوپ انجام می شد ولی آندوسکوپ دید وسیع تر و بهتری به پزشک می دهد.

وی ادامه داد: با روش های نوین جراحی نتیجه و رضایت بیشتری در عمل ها حاصل می شود و در زمان نیز صرفه جویی خواهد شد و همچنین عوارض برای بیمار در روش هایی که با آندوسکوپی انجام می شود بسیار کمتر است و حتی نقاط کوری که با میکروسکوپ نمی توان دید با آندوسکوپ به راحتی می توان به این نقاط دسترسی پیدا و آن قسمت را از بیماری پاک کرد.

همچنین رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی دانشگاه علوم پزشکی فارس با بیان اینکه روش های جراحی کم تهاجمی در حال گسترش در سراسر دنیا است، گفت: روش هایی که در آن کمتر نیاز به برش و ایجاد شکاف در بدن بیمار باشد و باید با کمک ابزار جدید به سمتی پیش برویم که به بافت بیمار کمترین آسیب وارد شود و استفاده از روش های آندوسکوپی در این رده قرار دارد.

دکتر سید بصیر هاشمی افزود: استفاده از آندوسکوپ در جراحی گوش مدت زمان کمی است که متداول شده و این کارگاه آموزشی نیز برای آشنایی متخصصین این حوزه با این شیوه جدید برای اولین بار در جنوب کشور و در شیراز برگزارشده است، قبل از شیراز این کارگاه در تهران و مشهد نیز برگزار شده بود.

وی گفت: این ورک شاپ در دو بخش انجام شده بخش اول شامل تجارب استادان برتر دانشگاه علوم پزشکی(Medical science) ایران در این رشته بود که بصورت تئوری برای شرکت کنندگان تشریح و بیان شد و در بخش دوم آموزش ها بصورت عملی به متخصصین جنوب کشور منتقل شد بگونه ای که پزشکان و متخصصین شرکت کننده در این دوره بتوانند در آینده این روش ها را در مراکز درمانی سراسر استان و یا جنوب کشور پیاده کنند.

رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی فارس بیان کرد: در این دوره آموزشی 50 نفر شرکت کننده شامل پزشکان متخصص و دستیاران گوش و حلق و بینی شهرشیراز ، فارس و دیگر استان های جنوبی کشور نظیر بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد شرکت کردند.

هاشمی عنوان کرد: در حال حاضر حدود 70 پزشک متخصص عضو انجمن گوش، حلق و بینی استان فارس هستند و 30 دستیار تخصصی در این رشته نیز در استان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه رشته گوش ، حلق و بینی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز 50 سال سابقه دارد و در کشور مطرح است ، افزود: اگر بخواهیم سطح علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این رشته بالا نگه داشته شود باید همواره به روز باشیم و همچنین یکسری تجهیزات جدید نیز خریداری که نواقص موجود نیز برطرف شود.

این سمینار تخصصی جمعه به میزبانی مرکز آموزشی و درمانی خلیلی شیراز برگزار شد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: