کد خبر: ۱۶۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۲ - 2013April 18
شفا آنلاین - سیب به دلیل خاصیت اسیدی که در بافت آن وجود دارد سبب نرم شدن مینای دندان می شود و در دراز مدت این آسیب مینای دندان سبب پوسیدگی و خراب شدند دندان می شود.
 پزشکان به تازگی دریافته اند که خوردن سیب امکان آسیب دیدن مینای دندان در افراد را تا 4 برابر بیشتر می کند. سیب به دلیل خاصیت اسیدی که در بافت آن وجود دارد سبب نرم شدن مینای دندان می شود و در دراز مدت این آسیب مینای دندان سبب پوسیدگی و خراب شدند دندان می شود.  البته  گاز زدن سیب سبب پاک شدن مکانیکی دندان ها و تمیز و سفید شدن دندان ها  می شود و محیط دهان را نیز ضد عفونی می کند  به همین جهت پزشکان به افراد توصیه می کنند که سیب را به  همراه سایر میوه ها و یا غذای متناسب مصرف کنند و اینکه بعد از مصرف سیب حتما آب فراوان بخورند.  پزشکان همینطور توصیه می کنند تا افراد بلافاصله بعد از خوردن سیب مسواک نزنند چون به سبب  نرم شدن مینای دندان، آسیب بیشتری به دندان ها خواهد رسید.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: