کد خبر: ۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۱ - 2013January 23
شفا آنلاین: یک متخصص تغدیه گفت: عارضه کبد چرب در طولانی‌مدت به مرگ می‌انجامد و در کشور ما مهمترین عامل این بیماری چاقی و خوردن فست فود است.
آدمکش چرب شفا آنلاین: یک متخصص تغدیه گفت: عارضه کبد چرب در طولانی‌مدت به مرگ می‌انجامد و در کشور ما مهمترین عامل این بیماری چاقی و خوردن فست فود است. دکترمسعود کیمیاگر با اعلام این هشدار در مورد علل بروز عارضه کبد چرب اظهار کرد: در کشورهای غربی علت این بیماری مصرف مشروبات الکلی است اما در کشورهایی که از این مشروبات استفاده نمی‌کنند، چاقی، تغذیه غلط و تغذیه وریدی طولانی‌مدت (عدم تغذیه از راه گوارش و تغذیه به وسیله سوند) عامل به وجود آمدن این بیماری هستند. وی افزود: استفاده زیاد از چربی‌ها و در بعضی‌ها سوءتغذیه سبب می‌شود ماده‌ای به نام کولین به خوبی دریافت نشود. این امر باعث می‌شود چربی از کبد خارج نشود و در کبد تجمع کند. کیمیاگر هشدار داد: عارضه کبد چرب، در صورت تشدید منجر به سیروز کبدی و سرطان می‌شود. سیروز کبدی در درازمدت حتی مرگ فرد را به دنبال دارد. این متخصص تغذیه در ادامه درباره راه‌های بهبود این بیماری گفت: کاهش وزن و داشتن رژیم غذایی کم‌چرب، استفاده از چربی‌های مفید، خودداری از مصرف چربی جامد و چربی‌های مضر و تحرک به بهبود این بیماری کمک می‌کنند. کیمیاگر افزود: می‌توان موادی مانند کولین تجویز کرد که جربی را از بدن خارج کنند بیماران می‌توانند روزانه 3 تا 4قاشق روغن مایع استفاده و روغن جامد را از تغذیه خود حذف کرد و به مصرف بیشتر سبزیجات، میوه و نان سبوس‌دار روی آورد تا از بروز یا گسترش این بیماری جلوگیری شود. منبع :فارس  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: