کد خبر: ۱۵۰۳۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017April 29
نظام بانکی از محل سپرده های مردم سرمایه گذاری بزرگی در حوزه خدمات بانکداری الکترونیک انجام داده، بنابراین طبیعی است استفاده کنندگان از این خدمات می بایست هزینه آن را نیز پرداخت کنند در حالی که این خدمات شامل هزینه سنگین نگهداری است
شفا آنلاین>بیمه و بانک>رئیس کل بانک مرکزی نسبت به تسریع بانک ها در واریز دو درصد از تراکنش‌های بانکی به خزانه کشور تاکید کرد و گفت: به بانک ها توصیه لازم برای تحقق این قانون داشته ایم و دو درصد قانونی تعیین شده برای تقویت زیر ساخت های پلیس فتا باید محفوظ بماند.

به گزارش شفا آنلاین، ولی الله سیف در حاشیه بازدید از پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا با اشاره به مصوبه سال 95 مجلس شورای اسلامی مبنی بر تخصیص دو درصد سود حاصل از تراکنش ها به خزانه کشور به منظور تقویت زیر ساخت ها در پلیس فتا ، افزود: پلیس فتا نقش مهمی در سلامت عملیات بانکی دارد که این بسیار ارزشمند است، بر همین اساس تخصیص دو درصد از سود بانک ها از محل تراکنش ها مورد بررسی قرار گرفت که بانک مرکزی نسبت به این موضوع نگاهی مثبت داشته و دارد.

وی با بیان اینکه مصوبه مجلس یک قانون است و بر همه واجب است که در مورد تحقق آن فعالیت داشته باشند، از عدم اجرایی شدن این بودجه تا کنون خبر داد.

سیف اضافه کرد: نظام بانکی با مشکل اساسی نبود درآمد رو به رو است و ما باید برای رفع این معضل به دنبال راهکار باشیم.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: نظام بانکی از محل سپرده های مردم سرمایه گذاری بزرگی در حوزه خدمات بانکداری الکترونیک(electronic banking) انجام داده، بنابراین طبیعی است استفاده کنندگان از این خدمات می بایست هزینه آن را نیز پرداخت کنند در حالی که این خدمات شامل هزینه سنگین نگهداری است.

سیف تاکید کرد: در صورتی که سیستم را درست طراحی کنیم، سرمایه تصویب شده برای پلیس فتا عملیاتی می شود؛ در شرایط حاضر به بانک ها توصیه های لازم را در جهت تحقق این قانون داشته ایم و آنها را تشویق می کنیم تا هرچه سریعتر در این زمینه وارد شوند.

وی با بیان اینکه هدف ما تامین مالی پلیس فتا نیست، گفت: به دنبال همکاری بین نظام بانکی و پلیس فتا هستیم تا در سایه این همکاری هم افزایی ایجاد شود تا بتوانیم اشراف کامل تری نسبت به مسائل مربوط به بانکداری الکترونیک، امنیت اطلاعات و عملیات داشته باشیم.

سیف با بیان اینکه حرکت ایجاد شده زمینه ساز نتایج مثبت باشد، افزود: امیدوارم با توجه به تعاملات صورت گرفته با پلیس فتا، هسته های همکاری ایجاد شود تا بتوانیم فضا را بهتر و در شرایط مناسب تری قرار دهیم.

رئیس کل بانک مرکزی(central bank) گفت: در دنیا هر فردی که از خدمات الکترونیک بانک استفاده می کند هزینه آن را پرداخت می کند چرا که پرداخت این هزینه ها باعث افزایش طول عمر سیستم شده و سرعت مستهلک شدن آن را کاهش می دهد؛ باید به سمت منطقی کردن این نوع سرمایه گذاری برویم نه اینکه با رایگان کردن و استفاده افراطی از آن، استهلاک سیستم را افزایش دهیم ما با همکاری پلیس فتا و نظام بانکی می توانیم به روندی مناسب دست یابیم.

سیف در زمینه افزایش امنیت در انجام عملیات بانکی اشاره کرد و از آمادگی این بانک جهت افزایش همکاری ها با این پلیس خبرداد و افزود: ما سیستم بانکی و ساختار پلیس فتا را دو سازمان جدا از هم نمی دانیم بلکه با امکاناتی که در بانک مرکزی وجود دارد، می توان بسترهای لازم را جهت افزایش صحت عملیات در نظام بانکی و جلوگیری از سوء جریانات ایجاد کرد.

وی گفت: بانک مرکزی، پلیس فتا و مرکز اطلاعات مالی که در وزارت اقتصاد و دارایی است می توانند سرویس دهی مناسبی به یکدیگر داشته باشند و هم افزایی مناسبی بین آنها به وجود آید.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه نظام بانکی از زیرساخت لازم برای شناسایی جرم برخوردار نیست، گفت: نظام بانکی طبیعتا امکانات پلیس فتا را در تشخیص جرم ندارد لذا امکانات این پلیس می تواند کمک کند که بعضی از اطلاعات سریعتر به دست ما برسد، در صورت رسیدن اطلاعات در مورد وقوع جرم بانک مرکزی به سرعت عکس العمل نشان می دهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: