متخصصان تاکید میکنند اسیدهای چرب اُمگا-۳ همچون نوع یافت شده در ماهی چرب، بخش ضروری رژیم غذایی سالم در طول بارداری هستند.
شفا آنلاین:
متخصصان آکادمی
تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای استفاده درست از این منابع غذایی توصیههای
را ارائه میکنند؛
ماهیای را انتخاب کنید که میزان جیوه آن پایین باشد نظیر سالمون، ماهی کاد و ساردینز.
از مصرف ماهیهای دارای میزان بالا جیوه نظیر اره ماهی و کوسه اجتناب شود.
غذاهای غنی شده با اسید دوکوساهگزانوئیک (DHA) بخورید یا در صورت تایید پزشک از مکملهای DHA استفاده شود.
تخم مرغهای را مصرف کنید که مرغ آن با ریزجلبک های غنی شده از DHA تغذیه شده باشد.
منبع: HealthDay