کد خبر: ۱۴۹۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶:۳۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017April 25
متخصصان تاکید می‌کنند اسیدهای چرب اُمگا-۳ همچون نوع یافت شده در ماهی چرب، بخش ضروری رژیم غذایی سالم در طول بارداری هستند.
 شفا آنلاین: متخصصان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای استفاده درست از این منابع غذایی توصیه‌های را ارائه می‌کنند؛
 ماهی‌ای را انتخاب کنید که میزان جیوه آن پایین باشد نظیر سالمون، ماهی کاد و ساردینز.
 از مصرف ماهی‌های دارای میزان بالا جیوه نظیر اره ماهی و کوسه اجتناب شود.
 غذاهای غنی شده با اسید دوکوساهگزانوئیک (DHA) بخورید یا در صورت تایید پزشک از مکمل‌های DHA استفاده شود.
 تخم مرغ‌های را مصرف کنید که مرغ آن با ریزجلبک های غنی شده از DHA تغذیه شده باشد.
منبع: HealthDay
برچسب ها: امگا 3 ، بارداری ، امگا 3
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: