شفا آنلاین:مواد لازم:- آرد 700 گرم
- روغن جامد 200 گرم
- كره 150 گرم
- پودر شكر 350 گرم
- پودر زنجفیل 3 قاشق سوپخوری
- پودر هل 1 قاشق سوپخوری
- پودر قند و پودر كاكائو به مقدار كافی برای تزئین
طرز تهیه:1-ابتدا آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.
2-حالا آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.
3-دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینك از روی حرارت بردارید.
4-كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجفیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.
5-سپس مایه را در یك سینی به اندازهی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.
6-آنگاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.