این استاد دانشگاه علوم پزشکی ادامه میدهد: اختلاف سنی زیاد چه از طرف زن و چه از طرف مرد مشکلاتی را در روابط زناشویی آنها به وجود میآورد که یکی از این مشکلات را ما با اصطلاحی به اسم یائسگی زنانه و یائسگی مردانه میشناسیم. همان طور که میدانید زنان در ۴۰ تا ۵۰ سالگی اکثرا دچار یائسگی میشوند و هورمونهای مردانه در مردان نیز بعد از ۵۰ سالگی کم کم رو به کاهش میرود، حال اگر زوجی تفاوت سنی بالایی داشته باشند به عنوان مثال اگر زنی ۱۵ سال تفاوت سنی با همسر خود داشته باشد و در زمانی که هنوز او جوان است و یائسه نشده، همسرش توانایی برقراری رابطه جنسی نداشته و یا نتواند روابط جنسی متعددی با همسر خود داشته باشد و انتظار وی را برآورده کند مشکلاتی در این زمینه پدید می آید.
وی تصریح میکند: عکس این موضوع هم صادق است. اگر زنی از همسر خود بزرگتر بوده و اختلاف سنی بالایی با همسر خود داشته باشد زمانی که سن وی بالاتر میرود به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی که در بدن وی رخ میدهد در برقراری روابط جنسی با همسرش دچار مشکل میشود.
رییس انجمن علمی سلامت خانواده ایران خاطر نشان میکند: اختلاف سنی بالا میان زوجین آنها را به هنگام بچه دار شدن نیز دچار مشکل میکند به این صورت که یکی از زوجین که سن بالاتری دارد تحمل سر و صدای نوزاد خود را ندارد و یا به دلیل بالا بودن سن احتمال است که هر اتفاقی برای وی بیفتد و فرزند وی از نعمت داشتن پدر محروم بماند. بنابراین میتوان گفت اختلاف سنی بالا میان زوجین میتواند در بسیاری از مسائل خانوادگی تاثیرگذار باشد.
بهتر است جوانان پیش از ازدواج دقت ویژه ای در این زمینه داشته باشند و بخوبی تصمیمی را که می گیرند، از زوایای متفاوت تجزیه و تحلیل کنند تا بعدها به مشکلی برخورد نکنند.