کد خبر: ۱۲۵۶۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - 2014January 29
شفا آنلاین:بنیانگذار جراحی لاپاراسکوپی کم تهاجمی در ایران گفت: در این روش جراحی با چند سوراخ کوچک یک سانتی بیمار را عمل می‌کنیم و این کار به کاهش عفونت، کاهش زمان بستری و ترخیص بیمار بعداز ۲۴ ساعت منجر می‌شود و هزینه‌ها را هم کم می‌کند.
  به گزارش شفا آنلاین، حشمت‌اله کلباسی بنیانگذار جراحی لاپاراسکوپی کم تهاجمی در ایران در حاشیه یازدهمین کنگره بین‌المللی جراحی‌ها و تکنیک‌های کم تهاجمی گفت: در سال 70 جراحی لاپاراسکوپی کم تهاجمی را در ایران شروع کردم و با برگزاری دوره‌های مختلف این کار را به پزشکان جوان‌تر یاد دادم و امروزه در تمام ایران این نوع عمل جراحی انجام می‌شود. بنیانگذار جراحی لاپاراسکوپی کم تهاجمی در ایران گفت: این عمل جراحی بدون عوارض نیست؛ البته تکنیک بالای پزشک و داشتن تجربه لازم می‌تواند عوارض کمتری برجای بگذارد و نسبت به عمل جراحی باز عوارض‌های کمتری داشته باشد. وی به مبحث چاقی مفرط و داشتن وزنی بالاتر از وزن طبیعی اشاره کرد و افزود: متأسفانه چاقی مفرط در تمام دنیا رو به افزایش است که در ایران نیز مصرف فست‌فود، کالباس، سوسیس، پیتزا و خوردن نوشابه‌های گازدار و شیرین و چیپس بسیار بالاست. متخصص جراحی عمومی و دستگاه گوارش تصریح کرد: نتیجه چنین رفتار تغذیه‌ای در اروپا، آمریکا و در ایران منتج به معضل چاقی می‌شود و اگر چاقی مفرط به صورت مرضی باشد متأسفانه فشار خون، دیابت و انواع و اقسام بیماری‌ها را نیز به دنبال خود دارد. کلباسی در پاسخ به پرسش مبنی بر چگونگی عمل جراحی به روش لاپاراسکوپی اظهار داشت: با استفاده از این روش به جای آنکه شکم بیمار را 5 یا 10 سانتیمتر باز کنیم و برای انجام عمل‌های مختلف معده، کلیه و حتی تومورها شکم بیمار را برش دهیم به جای برش طولی 3 - 4 یا 5 سانتی سوراخ کوچک در حد یک سانت یا 1.5 سانتی ایجاد می‌کنیم و بدون اینکه به روده و معده و دیگر قسمت‌ها دست بزنیم و اختلالات بعد از عمل داشته باشیم، عمل جراحی را به راحتی انجام می‌دهیم. وی مزایای این روش را بهبودی سریعتر بیمار و مرخص شدن از بیمارستان بعد از 24 ساعت عنوان کرد و گفت: چون سوراخ‌ها کوچک و ریز است بیمار دچار درد نیز نخواهد شد. بنیانگذار جراحی لاپاراسکوپی کم تهاجمی در ایران تصریح کرد: در انجام جراحی‌های چاقی هنوز یک تکنیک مشخص شده نداریم که بگوییم کدام بهتر است چرا که انجام تکنیک‌ها بستگی به مهارت جراح و وضع بیمار دارد؛ بعضی از حلقه استفاده می‌کنند، بعضی بای پس و دیگران معده را کوچک می‌کنند یا از روش‌های دیگر استفاده می‌کنند و نمی‌توان گفت که به طور قطع و ۱۰۰درصد کدام روش بر دیگری مزیت دارد. وی کوچک‌کردن معده و انتقال مواد به روده کوچک را از جمله عمل‌های جراحی چاقی در ایران عنوان کرد و افزود: در روش دیگری نیز بدون آنکه به معده دست بزنند حجم معده را با بخیه کوچک می‌کنند که این عمل بیش از سایر کشورها در ایران انجام می‌شود. استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: به کار بردن حلقه دور معده باعث می‌شود که فرد نتواند مواد جامد را به راحتی بخورد و این روش نیز یکی دیگر از روش‌های جراحی چاقی در ایران است. ک/س فارس
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: