وی با اشاره به اینکه در این دوره مشخص بود که آییننامهها و دستورالعملها دقیق نبوده، نقص داشته، قابل تفسیر بوده و جای برداشتهای مختلفی دارد، اظهار کرد: به نظر میرسد امکان بازبینی و تدوین دوباره آییننامهها و دستورالعملهای انتخابات وجود دارد و لازم است قبل از اینکه حافظه جمعیت از این مهمم پاک شود، کارگروهی تشکیل و موضوعات نیازمند بررسی و اصلاح به مشورت گذاشته شود تا با کارشناسی دوباره، زمینه برگزاری هرچه بهتر انتخابات در دورههای بعد، فراهم شود.
ضیائی با اشاره به اینکه قطار انتخابات توقفی ندارد و باید اصلاحات دستورالعمل و آئیننامه به فوریت انجام شود، از تمامی مسئولان برگزاری انتخابات جمعیت هلال احمر، به خصوص دبیرکل و دبیر ستاد مرکزی اجرایی انتخابات، دبیر هیات نظارت بر انتخابات، روسای سازمانها، حراست، پشتیبانی، مدیران عامل استانها و مجموعه افراد و حوزه های مشارکت کننده در برگزاری انتخابات تقدیر و تشکر کرد.
وی با اشاره به اینکه مجامع جمعیت، ظرفیتهای بزرگی برای هلالاحمر محسوب میشوند، خاطر نشان کرد: تفاوت هلالاحمر در این است که کاملا مردمی است و خود من در شهرستانها شاهد آن بودم که شرکتکنندگان در انتخابات؛ خواستار حضور افرادی مردمی، محبوب و از جنس هلالاحمر برای حضور در مجامع بودند.
رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به اینکه در این دوره از انتخابات شاهد ابتکارات و هر چند کوچک، ضعفهایی بودیم، عنوان کرد: انتخابات همچون امانت است و باید در حد امکانات و وسع خود در حفظ این امانت کوشا باشیم، لذا در این زمینه کوتاهی کردن، جای بخشش ندارد.
وی با بیان اینکه هدفگذاری باید قانون و مقررات و فراهمکردن زمینه حضور افراد ملی، در مجامع و شورای عالی جمعیت باشد، خاطرنشان کرد: از این طریق به تقویت هر چه بیشتر جمعیت کمک خواهیم کرد؛ ضمن اینکه باید به این مهم توجه کرد که مدرک تحصیلی بالا برای منتخبین مجامع جمعیت، چندان اهمیتی نداشته باشد و مهم این باشد که تجربیات افراد، ارزش بوده و شناخت نسبت به جمعیت و داشن دغدغه برای اهداف هلالاحمر، برای ما مهم باشد.
دبیرکل جمعیت هلالاحمر نیز در این نشست با تقدیر از اقدام کامل و درایت دکتر ضیائی بابت ارزشگذاری این دوره از انتخابات، به همه برگزار کنندگان، اعضای ستاد مرکزی، هیاتهای مرکزی نظارت و اجرایی انتخابات و... خسته نباشد گفت.
مهندس علیاصغر احمدی با بیان اینکه انتخابات جمعیت هلالاحمر، به لحاظ شکلی همانند سایر انتخابات کشور بود، افزود: حضور دکتر ضیائی به عنوان رئیس جمعیت و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، امورات برگزاری انتخابات را بسیار تسهیل کرد.
وی با اشاره به موضوعات متعدد مطرح در روند نظارت و اجرای انتخابات، گفت: اصل انتخابات در هلالاحمر به عنوان یک سازمان مردم نهاد، فی نفسه به رخ کشیدن این اتفاق مهم بود که آثار آن در داخل و خارج از هلالاحمر مشهود بود و این موفقیت قابل عرضه برای جمعیتهای ملی دنیا است.
دبیرکل جمعیت هلالاحمر همچنین بر تهیه گزارشی جامع از روند برگزاری انتخابات در هلالاحمر ایران برای مسوولان کشور و همچنین فدراسیون بینالمللی صلیبسرخ و هلالاحمر و نمایش موفق انتخابات اخیر که تجلی واقعی داوطلبان برای تصمیمگیری در نهاد مردمی چون هلالاحمر، تاکید کرد.
دکتر دهقان دبیر ستاد مرکزی اجرایی انتخابات چهارمین دوره مجامع جمعیت هلال احمر هم با استناد به آمار سال ٩٤ مجامع جمعیت، گفت: در این سال ٥٦درصد جلسات هیات مدیره شهرستانها تشکیل شد و به عبارتی هر دو ماه یک جلسه برگزار شده و این آمار در هیات مدیره استانها، بیش از ٧٥درصد و بسیار بیشتر از جلسات در سال ٩٣ بوده که این جدیت در برگزاری جلسات حاصل تأکید و پیگیریهای رئیس جمعیت بوده است.
وی همچنین از همکاری همه فعالان در برگزاری انتخابات جمعیت از جمله دبیرکل، سازمان ها(به خصوص سازمان جوانان)، حراست (بدلیل مشارکت و همکاری بسیار زیاد در روند برگزاری)، مجموعه معاونت پشتیبانی(به خصوص بخش فناوری) و روابط عمومی جمعیت تشکر کرد.
دکتر عزیزی عضو هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات که به نمایندگی از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این نشست حضور داشت، با تشکر از برگزارکنندگان انتخابات جمعیت هلالاحمر، اذعان کرد: این انتخابات بسیار سالم و به دور از مسائل سیاسی برگزار شد و در بررسی صلاحیتها نیز، به دور از حب و بغض و غرضورزی، عمل شد.
در این نشست مقرر شد تا کارگروهی بهمنظور بررسی دستورالعمل های برگزاری انتخابات جمعیت تشکیل و در صورت نیاز پیشنهاد به رئیس جمعیت برای طرح در شورای عالی و اتخاذ تصمیم مقتضی ارائه شود.