کد خبر: ۱۲۱۴۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - 2016August 30
شفا آنلاین>سلامت>از سوی پژوهشگاه ابن‌سینا سومین کنگره ملی و اولین کنگره بین‌المللی اندومتریوز و جراحی‌های کم‌تهاجمی با هدف علت‌شناسی و بررسی روش‌های تشخیص در آبان ماه امسال برگزار می‌شود.
به گزارش شفا آنلاین، اندومتریوز یکی از شایع‌ترین و پرهزینه‌ترین بیماری‌های زنان درسنین باروری است که قریب به 176 میلیون زن را در جهان مبتلا کرده و بار مالی حدود 110 میلیارد دلار در سال را به جوامع تحمیل کرده است؛ چرا که این بیماری با ایجاد درد و نازایی می‌تواند زندگی زنان را در سنین باروری دچار اختلال کند.

بر اساس برآوردها حدود سه میلیون زن ایرانی مبتلا به اندومتریوز هستند که با توجه به قرار گرفتن آنها در سنین باروری می‌تواند بر جامعه بار مالی و اقتصادی و روانی را تحمیل کند.

با توجه به اهمیت بالای این بیماری از سوی پژوهشگاه ابن‌سینا «سومین کنگره ملی و اولین کنگره بین‌المللی اندومتریوز و جراحی‌های کم تهاجمی زنان با همکاری مرکز CEMIG انگلستان از 4 تا 6 آبان ماه امسال در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

بررسی آسیب‌شناسی و علت‌شناسی اندومتریوز از دیدگاه بیولوژی، ایمونولوژی، ژنتیک، توکسیکولوژی، بیماری‌های عفونی و انکولوژی، بررسی روش‌های تشخیص اندومتریوز، نقش عوامل محیطی در اندومتریوز، سبک زندگی در بیماران مبتلا به اندومتریوز، بررسی میزان موفقیت تکنیک‌های کمک باروری در درمان بیماران نابارور مبتلا به اندومتریوز، درمان‌های طبی و جراحی در اندومتریوز و همچنین نقش لاپاروسکوپی در درمان ناباروری و کنترل درد در مبتلایان به اندومتریوز از اهداف این کنگره است.

در این کنگره در خصوص موضوعاتی همچون تشخیص و طبقه‌بندی اندومتریوز و درمان پزشکی آن، اندومتریوز و نقش جراحی کم تهاجمی، ضرورت جراحی‌های کم تهاجمی و آموزش و راه‌اندازی آن، اندومتریوز و ناباروری، درمان‌های جراحی در اندومتریوز، هیسترکتومی و میومکتومی، نقش جراحی‌های کم تهاجمی در اورولوژی و انکولوژی زنان ، پرستاری در جراحی‌های کم‌تهاجمی، نقش ماما در تشخیص و ارجاع بیماران مبتلا به اندومتریوز، عوامل محیطی، روش‌های غیرتهاجمی تشخیص اندومتریوز و غربالگری آن، نقش ژنتیک، اپی‌ژنتیک و جنبه‌های وراثتی در اندومتریوز و کیفیت زندگی بحث و تبادل می‌شود.

برگزاری نشست‌های مختلف از برنامه‌های این کنگره است و در پانل «تشخیص و طبقه‌بندی اندومتریوز» درخصوص روش‌های تشخیصی در اندومتریوز از جمله نقش تصویربرداری در تشخیص اندومتریوز و همبستگی میان سونوگرافی و معاینه، سونوگرافی مقعدی در اندومتریوز، پیشرفت‌های مربوط به درمان پزشکی اندومتریوز و همچنین سیستم جدید طبقه بندی، VNESS ، بحث خواهد شد.

برگزاری کارگاه‌های تخصصی در زمینه لاپاروسکوپی پایه و سوچورینگ در لاپاروسکوپی و کارگاه آموزشی پرستاری و تکنسین‌های اتاق عمل از دیگر کارگاه‌های این کنگره بشمار می‌رود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: